kozan.gr: Εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού γειτονιών της Κοζάνης ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα 24/5 τα συνεργεία του δήμου – Θα συνεχιστούν για τις επόμενες δύο βδομάδες και θα επεκταθούν από το κέντρο της πόλης και προς τα έξω (περιοχή νοσοκομείου) (Βίντεο & Φωτογραφίες)

23 Μαΐου 2022
10:31

Εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού γειτονιών της Κοζάνης ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα 24/5 τα συνεργεία του δήμου.Θα συνεχιστούν για τις επόμενες δύο βδομάδες και θα επεκταθούν από το κέντρο της πόλης και προς τα έξω (περιοχή νοσοκομείου).

15 σχόλια

  • Δείξτε μας και τι “καλλωπίσατε” από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως σήμερα. Δεν τρώμε άλλο ” μαλουτόχορτο”…..

  • Η ανικανότητα σε όλο της το μεγαλείο. Αφού δεν μπόρεσαν να ενισχύσουν το εργατικό δυναμικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου με προσλήψεις ορισμένου χρόνου, πήραν τους εργαζόμενους άνω των 55 από τα χωριά (όσα είχαν τέτοιο εργαζόμενο) και τους έβαλαν να “καλλωπίσουν” την πόλη. Και μάλιστα τη στιγμή που τα χωριά πνίγονται στα χόρτα, είναι γεμάτα λακκούβες και χρειάζονται καθημερινή παρουσία εργαζόμενου για καθαριότητα λόγω καλοκαιριού. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως στη νοοτροπία και την αντίληψη των αιρετών της Δημοτικής Αρχής οι κάτοικοι των Κοινοτήτων είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

    • Σωστός…………. τη δουλειά εχει ο Δουγαλης στην Κοζάνη αρα τα χωρια τι έγιναν Αντιδημαρχε οεοοοοοοοοο

  • Συντήρηση και καλλωπισμός μόνο εκεί που φαίνονται… στις παιδικές χαρές που έχουν καταντήσει ακατάλληλες όλες θα ενδιαφερθεί κάποιος;;;;

  • Πώς και έτσι; Πυρετό έχει ο δήμος ή επειδή έφαγαν κράξιμο από τον κόσμο, για να κάνουν τα αυτονόητα, όπως είπε και κάποιος άλλος; Να ρωτήσουμε το Δήμο, τις προμήθειες του, από που τις παίρνει; Από τοπικούς επιχειρηματίες(ενισχύοντας την τοπική αγορά), κατόπιν μειοδοτικών διαγωνισμών ή μήπως, γίνονται με απευθείας αναθέσεις, συνεχώς, ή ακόμα χειρότερα, σκοπεύει να πάρει υλικά που είναι διαθέσιμα και στην πόλη μας, από την Αθήνα; Γιατί από την Αθήνα, άραγε; Ο κακοπροαίρετος, σαν και εμένα, θα σκεφτεί ότι κάποιος- κάποιοι από το Δήμο έχουν όφελος να προμηθευτούν είδη από την Αθήνα.Γιατί πιο οικονομικά δεν νομίζω ότι θα είναι. Εκτός, αν επειδή αυτά τα είδη θα τοποθετηθούν στα χωριά (και σε νεοκτισθέντα χωριά), δεν θα το πάρει κανείς χαμπάρι;Η λεγόμενη αντιπολίτευση του Δήμου, τί κάνει; Κοιμάται; Αγαπητή “χύτρα” ψάξε λίγο και θα ανακαλύψεις διαμαντάκια!

  • Τομπουλιδου καμία άσφαλτο στους γεμάτους λακούβες δρόμους της Κοζάνης θα ρίξεις ?? Την Παύλου Μελά την περνάς ?? Διαλέγουμε μέρος για να μη διαλυσουμε τα αμορτισέρ ντροπή

    • Λυσσαξατε πια σε κάθε ασχετο άρθρο με το σχόλιο για τα έρμα τα αδέσποτα!Πάρτε το χαμπάρι δεν υπάρχει καταφύγιο και δεν γίνεται να τα μαντρωσουν σε άθλιες συνθήκες-ειναι παράνομο! Να υιοθετήσουν όλοι όσοι φωνάζουν από ένα. Και καλύτεροι άνθρωποι θα γίνουν και σύμφωνα με τον νόμο θα πραξουν και δεν θα υπάρχουν αδέσποτα.

  • Το κιόσκι στην παιδική χαρά στα κρεβατάκι σάπισε ένα κιλό μπογιά δεν έπεσε τόσα χρόνια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.