Δήμος Γρεβενών: Έναρξη εργασιών για την υπογειοποίηση των απορριμμάτων – Προσοχή από οδηγούς και πεζούς στα σημεία εκτέλεσης του έργου (Φωτογραφίες)

26 Μαΐου 2022
09:23
Κανένα σχόλιο

 

 

Με στόχο την περιβαλλοντική προστασία και την αισθητική αναβάθμιση της πόλης, ο Δήμος Γρεβενών ξεκίνησε και προχωρά με γρήγορους ρυθμούς την υλοποίηση του έργου της υπογειοποίησης των απορριμμάτων, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των δημοτών και εκσυγχρονίζοντας τη διαδικασία της αποκομιδής.

Οι εργασίες εκσκαφών για την εγκατάσταση των νέων σύγχρονων υπόγειων κάδων βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη και για αυτόν τον λόγο, οδηγοί και πεζοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην ειδική σήμανση που τοποθετείται τόσο για την αποφυγή ατυχήματος όσο και για τη διευκόλυνση εκτέλεσης του έργου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι υπόγειοι κάδοι συλλογής απορριμμάτων θα τοποθετηθούν στις εξής οδούς:

  • Κ.Ταλιαδούρη – έναντι 2ου Γυμνασίου/Λυκείου
  • Εθν.Αντιστάσεως – παλιό Δασαρχείο
  • Κ.Ταλιαδούρη – Κέντρο Πολιτισμού
  • Ευαγγελίστριας & 13ης Οκτωβρίου – Πεζόδρομος
  • Γ.Μπουσίου – Δικαστήρια/Πεζόδρομος
  • Αθ.Διάκου & Θ.Ζιάκα – Πλατεία 25ης Μαρτίου
  • Σόλωνος & Γ.Μπουσίου – Ταχυδρομείο
  • 13ης Οκτωβρίου & 25ης Μαρτίου – Κέντρο Πολιτισμού
  • Μ.Αλεξάνδρου – στο ύψος της πρώην Σχολής Αστυφυλάκων

Επισημαίνεται ότι το παρόν έργο του Δήμου Γρεβενών, συνολικού προϋπολογισμού 223.200€ με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο (80%) και ιδίους πόρους του Δήμου (20%), θα εξελίσσεται εντατικά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα της κάθε ημέρας και έτσι ζητείται από τους συμπολίτες μας υπομονή και κατανόηση για την όποια όχληση και ταλαιπωρία δημιουργηθεί.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.