Αρρυθμία και διακοπή υδροδότησης στο νότιο τμήμα της Κοζάνης, από την Οδό Ειρήνης και κάτω, για την αποκατάσταση διαρροής

26 Μαΐου 2022
09:30

 

 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί τους κατοίκους που διαμένουν και δραστηριοποιούνται στην νότια περιοχή της Κοζάνης, από τον κεντρικό πεζόδρομο (οδός Ειρήνης) και προς τα κάτωότι σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου θα υπάρξει αρρυθμία και διακοπή στην υδροδότηση τους από τις 09.30 έως τις 11.00 για την αποκατάσταση διαρροής που σημειώθηκε σε κεντρικό φρεάτιο που βρίσκεται στις οδούς Περγάμου & Σμύρνης.

Συνεργεία της ΔΕΥΑΚ ξεκίνησαν ήδη την προσπάθεια για την αποκατάσταση της διαρροής και σε περίπτωση που αυτήν ολοκληρωθεί νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο θα επανέλθει αμέσως η κανονική υδροδότηση στο νότιο τμήμα της πόλης.  

 Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

10 σχόλια

  • Λόγω της διαχείρισης Κουκουλόπουλου, η ΔΕΥΑΚ έχει καταντήσει η μακράν χειρότερη υπηρεσία του Δήμου. Ακριβές υπηρεσίες, διαλυμένα δίκτυα σε νερό και τηλεθέρμανση, κόβεται το νερό απροειδοποίητα κι επανέρχεται γεμάτο λάσπη και υψηλή πίεση, τινάζοντας το υπόλοιπο δίκτυο, σπάζοντας τα νεύρα μας και βάζοντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία όσων ακόμα πίνουν απ’ τη βρύση. Φυσικά δεν περιμένουμε λύση απ’ την ανύπαρκτη Δημοτική, δήθεν “Αρχή”.

  • Η ώρα έχει πάει 12:30 κι ακόμη νερό γιόκ! Θα μας ενημερώσει κάποιος, υπεύθυνα,πότε θα έρθει;

  • Ποιες 11; Πέρασε 1 και το νερό άφαντο! Ανίκανοι εκεί στη ΔΕΥΑΚ, απλά ψεύτες, τι σημασία έχει; Μας γύρισαν στην εποχή Παπαγιάννη, με νερό απ’ τα τεπόζιτα …

  • Από τις 09.30 έως τις 11.00 θα διαρκέσει η διακοπή υδροδότησης.
    Κοντεύει 14.00 και ακόμη τίποτα.
    Ωραία εκτίμηση…

  • Για άλλη μια φορά ο Δήμος Κοζάνης δεν υπολογίζει τους πολίτες αυτής της πόλης κοροϊδεύοντας τους για τις ώρες που θα διακοπεί η ύδρευση με αποτέλεσμα όλες οι δουλειές των νοικοκυριών να πηγαίνουν πίσω.Πρωτα είχαμε τις απότομες διακοπές της τηλεθέρμανσης και τώρα έχουμε του νερού.

  • Η ώρα είναι 2:10μ.μ. κι ακόμα το νερό είναι κομμένο στην περιοχή Αγ. Αθανασίου. Αν είναι δυνατόν να υπάρξει μια ενημέρωση σχετικά, μιας και δεν μπόρεσα να βγάλω γραμμή στη ΔΕΥΑΚ.

  • ΣΕ ΠΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΒΛΑΒΗ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.