Γιατί καθυστέρησε η ομαλή αποκατάσταση στην υδροδότηση της νότιας περιοχής της Κοζάνης

26 Μαΐου 2022
14:53

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί τους κατοίκους που διαμένουν και δραστηριοποιούνται στην νότια περιοχή της Κοζάνης, από τον κεντρικό πεζόδρομο (οδός Ειρήνης) και προς τα κάτω, ότι σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου υπήρξε αρρυθμία και διακοπή στην υδροδότηση τους για την αποκατάσταση διαρροής που σημειώθηκε σε κεντρικό φρεάτιο που βρίσκεται στις οδούς Περγάμου & Σμύρνης.

Η αποκατάσταση της υδροδότησης έγινε στις 11.00, όπως είχε ανακοινωθεί, αλλά σε ορισμένα σημεία της νότιας περιοχής της πόλης δεν έχει ομαλοποιηθεί μέχρι τώρα η ροή του νερού, κάτι το οποίο οφείλεται σε διάφορα τεχνικά προβλήματα που εμφανίστηκαν στο δίκτυο (συγκέντρωση αέρα κ.α.) Από εκείνη την ώρα οι τεχνικοί της ΔΕΥΑΚ προσπαθούν χωρίς διακοπή να λύσουν τα προβλήματα αυτά και απ’ ό,τι φαίνεται σταδιακά αποκαθίσταται η ομαλή ροή του νερού και έτσι, το συντομότερο δυνατόν, θα υδροδοτηθούν κανονικά όλα τα σημεία της νότιας περιοχής.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

17 σχόλια

  • Όχι κύριοι. Δεν υπάρχει κατανόηση. Έχει τελειώσει και αυτή και η υπομονή μας με τη ΔΕΥΑΚ. Η ώρα είναι τρεις κι ακόμα δεν υπάρχει σταγόνα.

  • Πλάκα μας κάνετε η ώρα είναι 15:30 και δεν υπάρχει σταγόνα βρωμισαμε είστε ανίκανοι και ότι να ναι

  • Η ξεφτίλα έχει και όρια!!! Με ένα συγνώμη δεν λύνεται το πρόβλημα. Ακόμα και τώρα 3;30 δεν έχουμε νερό. Αδιαφορώ για τον αγώνα σας γιατί εμείς πληρώνουμε για να έχουμε τις υποχραιοτικες αλλά φτωχές υπηρεσίες σας. Φροντιστές τουλάχιστον να τις προσφέρετε .

  • Όχι, δεν έχουμε κατανόηση! Δώσατε ντεμέκ νερό στις 11!Πόσο ανίκανοι μπορεί να είστε, που “δώσατε” νερό στις 11 κι η πόλη δεν έχει νερό στις 15:30; Εκμεταλλεύεστε που είστε μονοπώλιο κι έχετε κατσικωθεί στο σβέρκο μας! Όσοι ευθύνονται για το νέο φιάσκο, να πάνε σπίτι τους, μπορούμε και χωρίς αυτούς!

  • Οι τεχνικοί της ΔΕΥΑΚ πίνουν τσίπουρα και εμείς δεν έχουμε νερό πάμε τουαλέτα… Για να μην το πω λαϊκά και κοπεί !!! Ξεσκιστικαν στο αδιάκοπο της προσπάθειας τους.

  • Ποιος αέρας ρε παιδιά; Σχεδόν τέσσερις η ώρα και στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου ακόμη τίποτα.

  • Άλλο ένα ρεσιτάλ ανικανότητας από την ΔΕΥΑΚ. Φυσικά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Τον χειμώνα χωρίς τηλεθερμανση, ανοιξη/καλοκαίρι χωρίς νερό. Όλα εντάξει.

  • Πλάκα μας κάνετε;;;; Γιατί καθυστέρησε λέτε;;; Εδώ ακόμα δεν έχει έρθει σταγόνα (ώρα 16:15) περιοχή Αγίου Αθανασίου και σεις μας λέτε””καθυστέρησε””;;; Δεν πάτε καλά…..

  • Σχεδόν 5 η ώρα και ούτε σταγόνα νερου.. πριν μια βδομάδα πάλι είχαμε διακοπη νερου. Τι θα γίνει πια με αυτήν την κατασταση;;;;; ελεος

  • Η ΔΕΥΑΚ να ενημερώσει τους δημότες γιατί δεν στάλθηκαν νωρίτερα οι έναντι λογαριασμοί ώστε όλοι οι πολίτες να μπορέσουν να καταθέσουν τα παραστατικά κ να πάρουν το υπολοιπομενο επίδομα θέρμανσης… (Η προθεσμία ήταν μέχρι 15/5)…τα τιμολόγια τα αυξησατε, οι παροχές σας προβληματικές όλο το χειμώνα κ δεν κάνετε τπτ σαν επιχείρηση για το καλό των καταναλωτών σας… Δεν ασκήθηκε καμιά πίεση πουθενά ούτε από την ΔΕΥΑΚ ούτε από βουλευτές για να δωθεί παράταση στην κατάθεση των παραστατικών… Ντροπή για όλους… Κ κυρίως για αυτούς που πανηγύριζαν όταν δωθηκε τοεπίδομα θέρμανσης… Οι εκλογές είναι κοντά λαμόγια…

  • Και στην περιοχή προς το γήπεδο δεν έχει νερό. Τι θα γίνει θα μας ενημερώσει η Δευακ για το πότε θα έρθει το νερό ή να πάμε στον μάντη Τειρεσία.

  • ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ!
    ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΠΟΛΗ!!!

    ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ …ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΗ!

    ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ!!!

  • 18:20 και ούτε σταγόνα νερού πέντε βήματα δίπλα από την πλατεία!
    Ντροπή! Όταν όμως ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει τον (αυξημένο) λογαριασμό τους, απειλές και κόψιμο του νερού…

    ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

  • Μην αγχώνεστε, θα ιδιωτικοποιηθεί και η ΔΕΥΑ(Κ) και θα έχουμε πολλούς παρόχους να διαλέξουμε. Όπως με τη ΔΕΗ…
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.