Ευχαριστήριο προς το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης (Γράφει η Ολυμπία Τσάτσα)

30 Μαΐου 2022
13:24
Κανένα σχόλιο

 

Θέλω να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου προς όλες τις ειδικότητες ειδικών και ειδικευομένων ιατρών καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης οι οποίοι συμμετείχαν στη διαχείριση εξαιρετικά σοβαρών προβλημάτων υγείας στενού συγγενικού μου προσώπου με θετική έκβαση. Όλοι αυτοί οι εξαίρετοι επιστήμονες κάνανε το αδύνατον δυνατόν.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον χειρουργό κ. Πατέρα Ιωάννη για τις πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες του τον σεβασμό προς τον ασθενή άνθρωπο, την μαχητικότητα του και την επιμονή του να αξιοποιήσει μαζί με τους συναδέρφους του όλα τα όπλα που διαθέτουν στην επιστημονική τους φαρέτρα προς όφελος του ασθενή. Για τους ίδιους λόγους ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον χειρουργό κ. Ζανδέ Νίκο και τον εντατικολόγο κ. Κούρα.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω την Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου για την πολύτιμη βοήθεια της.

Υποκλίνομαι σε όλους αυτούς τους εξαίρετους επιστήμονες και τους ευχαριστώ θερμά.

Εύχομαι να είναι καλά και να ασκούν το λειτούργημα τους με το ίδιο σθένος προς όφελος των ασθενών. Ως κάτοικος της Δυτικής Μακεδονίας αισθάνομαι ασφαλής με τέτοιες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας.

Ολυμπία Τσάτσα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.