3η Ιουνίου-Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου: Ποδηλατάδα για μικρούς & μεγάλους από το Δήμο Κοζάνης & την Οικολογική Κίνηση Κοζάνης!

30 Μαΐου 2022
15:49

 

 

Ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με την Οικολογική Κίνηση Κοζάνης, γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στις 3 Ιουνίου 2022, με ποδηλατάδα για μικρούς & μεγάλους!

17:15 Ραντεβού στον κόμβο Λαρίσης

17:30 Εκκίνηση ποδηλατοδρομίας με πορεία στις οδούς Ιωνίας, Μακρυγιάννη, Αιανής, επαρχιακή οδό Κοζάνης-Αργίλου (μέχρι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής).

18:00 Έναρξη μαθήματος για παιδιά στο Πάρκο Κυκλοφοριακή Αγωγής από τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας Κοζάνης.

18:30 Εκκίνηση ποδηλατοδρομίας από το Πάρκο Κυκλοφοριακής μέχρι το Ξωκκλήσι της Αγίας Ειρήνης και επιστροφή.

Δεν ξεχνάμε το κράνος μας!

Χορηγός τεχνικής υποστήριξης της ποδηλατάδας: Chris Bike

🚲 Δείτε τη διαδρομή: https://goo.gl/maps/8CPVN8THHPtwt3Ph8

6 σχόλια

    • ::::))))
      Ο Λάζαρος και το παρεάκι του καλό θα ήταν να κάνουν μια βόλτα στην πόλη. 3 χρόνια μετά τις εκλογές του 2019 η μιζέρια σκεπάζει την Κοζάνη.

      • Εσύ πάντως δαγκώνεις. Εξανθρωπισατε τους σκύλους κι αρχίσατε να δαγκώνετε οι φιλόζωοι.

        • Άμα καταφέραμε και εξανθρωπισαμε τους σκύλους μάντεψε πόσο ανωτέρο είδος είναι σε σχέση με μερικούς που δεν θα εξανθρωπιστουν ποτέ…οι δρόμοι της πόλης είναι μια χαβούζα και μόνο με μπουλντόζα δεν κινδυνεύεις και το πρόβλημα του αλλου είναι παλι τα σκυλια..ασχολειθειτε με κανένα πραγματικό πρόβλημα

  • ::::))))
    Ο Λάζαρος και το παρεάκι του καλό θα ήταν να κάνουν μια βόλτα στην πόλη. 3 χρόνια μετά τις εκλογές του 2019 η μιζέρια σκεπάζει την Κοζάνη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.