Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας «Έκφρασις» διοργανώνει Εκδήλωση των παιδικών τμημάτων Δημιουργικής Γραφής, την Κυριακή 5 Ιουνίου, ώρα 11 π.μ., στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης

30 Μαΐου 2022
15:46

 

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας «Έκφρασις» διοργανώνει Εκδήλωση των παιδικών τμημάτων Δημιουργικής Γραφής, την Κυριακή 5 Ιουνίου, ώρα 11 π.μ., στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την ολοκλήρωση του σχολικού έτους 2021-2022 και θα περιλαμβάνει:

  • Αναγνώσεις κειμένων και ποιημάτων

που έγραψαν τα παιδιά

Αναγνώσεις έργων γνωστών ποιητών

  • Μουσική

  • Απονομή Βεβαιώσεων Έτους 2021-2022

Συμμετέχουν οι μαθητές:

Χρήστος Βαΐτσης Ι Μάριος Γαύρος Ι Θανάσης Γκουργκούτας Ι Εμμανουέλα Ευκολίδου Ι Θεοδώρα Καλαμπούκα Ι Γιώργος Καλαμπούκας Ι Γεωργία Καλύβα Ι Μαρία Καρογδανίδου Ι Λυδία Κορωνίδου Ι Ζηνοβία Κοταρίδου Ι Δέσποινα Κουμαντζιά Ι Ι Χάρης Μανουσαρίδης Ι Γιώργος Ματιάκης Ι Λευτέρης Μαυρίδης Ι Έλσα Μιακουλή Ι Μαρία Πεκοπούλου Ι Δέσποινα Παπαστεργίου Ι Γιώργος Σλέζακ Ι Μαρίνα Τσαλίδου Ι Βαγγέλης Χρύσουλας

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.