Πτολεμαΐδα: Δεύτερη διάβαση για την ασφαλή διέλευση των μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου

1 Ιουνίου 2022
09:36

Η κατασκευή μιας δεύτερης διάβασης με σήμανση, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Δήμητρας, στη νότια είσοδο της Πτολεμαΐδας, για την ασφαλή διέλευση των μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης και όχι μόνο, αφού στην περιοχή λειτουργούν και άλλες Σχολικές Μονάδες, έχει ήδη δρομολογηθεί, ενισχύοντας την χωρίς προβλήματα μετακίνηση μαθητών και πεζών.

Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς σε μαθητές, στη διευθύντρια Ελένη Μπαμπίλα, και σε εκπαιδευτικό του εν λόγω Σχολείου, οι οποίοι, μετά την συμβολική διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν στο επίμαχο σημείο, μετέβησαν στο Δημαρχείο και του παρέδωσαν επιστολή.

Στην επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Το παράπονο μας είναι ότι σε μερικούς δρόμους της πόλης μας δεν υπάρχουν διαβάσεις. Καθημερινά διασχίζουμε τον δρόμο της 25ης Μαρτίου, και όπως γνωρίζετε, αυτός ο δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος. Γι’ αυτό σας ζητάμε να βάλετε διαβάσεις και σήμανση, για να είμαστε ασφαλείς».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο

  • Έπρεπε να είχε γίνει ήδη. 2 χρόνια είπε η διευθύντρια είναι το αίτημα και ακόμη δεν υπάρχει λύση. Απαράδεκτο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.