Πτολεμαΐδα: Eκστρατεία ενημέρωσης για την Εθελοντική αιμοδοσία

1 Ιουνίου 2022
09:44
Κανένα σχόλιο

Εκστρατεία ενημέρωσης σε δημόσιους χώρους και σε κοινωνικές δομές για την Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιεί το διάστημα αυτό ομάδα από τη Β’ ΤΟΜΥ του Δήμου Εορδαίας, με σκοπό να προσελκύσει το ενδιαφέρον νέων αιμοδοτών, ώστε να γίνουν κοινωνοί της ύψιστης αυτής πράξης ανθρωπιάς, αλλά και για να καλυφθούν οι τεράστιες ανάγκες σε αίμα,  που καταγράφονται στα Νοσοκομεία.

Με τη διανομή φυλλαδίων σε εξωτερικούς χώρους και την προβολή οπτικοακουστικού υλικού σε αίθουσες οι συντελεστές της εκστρατείας αυτής προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο, τονίζοντας ότι αίμα θα πρέπει να προσφέρουμε σε όποιον έχει ανάγκη και όχι όταν το χρειάζεται μόνο κάποιο συγγενικό ή φιλικό μας πρόσωπο. Εντός του τρέχοντος μηνός, στις εγκαταστάσεις της ‘Β ΤΟΜΥ θα διοργανωθεί εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.