Π. Πλακεντας για τη συμπλήρωση 3 ετών από την εκλογική νίκη του, το 2019: “3 Χρόνια μετά σας ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε γιατί: Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες”

2 Ιουνίου 2022
09:51

 

Π. Πλακεντας για τη συμπλήρωση 3 ετών από την εκλογική νίκη του, το 2019: “3 Χρόνια μετά σας ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε γιατί: Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες”.

11 σχόλια

  • ναι η ιστορια γραφετε απο τους παροντες αλλα και απο αυτους που εφυγαν, αρκει καποιοι απο την σημερινη δημοτικη αρχη να κατεβουν απο το καλαμι που καβαλησαν γιατι δεν θα τους βγει σε καλο και παντα τα μεγαλα και θαυμαστα τα εκαναν οι απλοι ανθρωποι και οχι οι λεγομενοι αρχοντες του λαου,το εχει αποδειξει η ιστορια αυτο

  • Θα πρέπει να κάνει έρευνα ο κ. Πλακετάς και να μας πει πόσοι νέοι έφυγαν για εργασία εκτός Πτολεμαΐδας.
    Αυτό είναι το έργο που έκανε 3 χρόνια.

    • Οταν εχεις για κυβερνηση αριστους που εχουν εκτιναξει την ανεργια και τα λουκετα μεσα σε 3 χρονια σε ασυλληπτα επιπεδα λογικο ειναι.
      Μην τρεφεις αυταπατες οτι αν ειχες Τερζοπουλου η οποιον αλλο ενδεδχομενως στηριζεις θα ηταν καλυτερα η Πτολεμαιδα.

        • Ευτυχως που στην επομενη τετραετια δεν θα ειναι η ΝΔ κυβερνηση γιατι θα καταντουσαμε ολοι ζητιανοι και επετες.
          Εσυ σαν γατουλα της αυλης αμα σε διορισαν στο δημοσιο σε καμια βαρβατη θεση ψηφισε τους
          ετσι κι αλλιως ολοι αυτο κανουν οι δεξιουληδες κραζουν το δημοσιο αλλα μια ζωη αυτο τους τρεφει.

          Κοιτα και εσυ τα στοιχεια και τους αριθμους των χρεων που εχει το κομμα σας , επισης κοιτα και ποσους ανεργους εχει ο ΟΑΕΔ σημερα που αυξηθηκαν κατακορυφα επι των ημερων σας , επισης ριξε και μια ματια στις τιμες των προιοντων στα σουπερ μαρκετ εκει που μας λεει ο Αδωνις σας οτι βγαινει σελφι γιατι ειναι ψυχολογικο το θεμα και αλλα πολλα…!!!

    • Ναι ενω με Τερζοπουλου θα ειχαμε μουρλαθει στα εργα καθε μερα και απο ενα χαχαχαχαχα!

  • Η ιστορία έχει γράψει για τους παρόντες.
    2007-2019 Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
    Τα αποτελέσματα γνωστά!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.