Η συνδιοργάνωση του τουρνουά της οργάνωσης Α.ΧΕ.ΠΑ. και FM AllStar B.C. παρουσιάζουν μία ξεχωριστή γιορτή καλαθοσφαίρισης του ολυμπιακού αθλήματος 3on3 , στο ανοιχτό streetball γήπεδο μπάσκετ του Fit Me – Exclusive Outdoor Club στην περιοχή του ΟΣΕ Κοζάνης, και υπό την αιγίδα της ΕΟΚ!!

Οι συμμετοχές κάτω των 18 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ ένα μεγάλο μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές 18+ θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης. 3+1 φίλοι θα είναι η ομάδα σου με ένα ξεχωριστό όνομα που θα ορίσεις εσύ, για να παίξεις με άλλες ομάδες της ίδιας ηλικίας με εσένα σε κατηγορίες από 9 – 18 ετών και 18+.

Εάν θέλεις κι εσύ να ζήσεις δυνατές αθλητικές συγκινήσεις, να γνωρίσεις από κοντά διακεκριμένους αθλητές που αγωνίζονται στην Α1, να συμβάλλεις στην ενίσχυση του ειδικού σχολείου και να απολαύσεις μοναδικά δώρα από τους μεγάλους μας χορηγούς, δήλωσε συμμετοχή έως 14 Ιουνίου και έλα μαζί μας να βιώσουμε παρέα την μοναδική αυτή εμπειρία που μόνο ο αθλητισμός μπορεί απλόχερα να προσφέρει…