ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Για μία ακόμα φορά κοντά στα παιδιά

3 Ιουνίου 2022
10:01
Κανένα σχόλιο

 

Ουσιαστικό μέρος του προγράμματος δράσης που αναπτύσσει αυτή τη περίοδο ο Δήμος Εορδαίας, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, αποτέλεσε το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, την Πέμπτη 2 Ιουνίου μέσα από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης .

Εκτός από μια σειρά δραστηριοτήτων για παιδιά και επίκεντρο το περιβάλλον, κληρώθηκαν και 3 ποδήλατα, δωρεά του Σωματείου σε μία προσπάθεια να δοθεί το μήνυμα αλλαγής νοοτροπίας και συμπεριφοράς, μέσα από τη χρήση του ποδηλάτου τόσο ως μέσου μετακίνησης όσο και ως μέσου άθλησης-διασκέδασης.

Η παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος αποτελούσε πάντα μια πολύ καλή αφορμή για επαναπροσδιορισμό των σχέσεών μας με τη φύση, τη γη, το νερό, τον αέρα, την κινητικότητα και ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, παράλληλα με τις υπόλοιπες δράσεις του, θα κρατά πάντα ανοιχτή την «πόρτα» της γνώσης, της βελτίωσης, της υποστήριξης ενεργειών που βελτιώνουν την καθημερινότητα, αλλά και τις περιβαλλοντολογικές προοπτικές.

Συγχαρητήρια στις μικρές μαθήτριες που κληρώθηκαν και έλαβαν τα ποδήλατα και ευχόμαστε καλές βόλτες πάντα με τη χρήση κράνους και ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο.

Γραφείο Τύπου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.