H ΠΑΝΣΕΚΤΕ με έδρα Κοζάνη- Γρεβενά ενημερώνει: «Τα μέτρα που θα ισχύουν για την Εστίαση- Διασκέδαση – Κέντρα Διασκέδασης. Τι προβλέπεται για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους. Μετά από απαίτηση πολλών συναδέλφων επαναδημοσιεύουμε τα μέτρα»

3 Ιουνίου 2022
14:40
Κανένα σχόλιο

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την Υπουργική Απόφαση 30819 Αρ. φύλλου 2676 από σήμερα 1 έως 15 Ιουνίου ισχύουν για τον κλάδο μας τα παρακάτω:

  1. Οι εργαζόμενοι που δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει υποχρεούνται σε εβδομαδιαίο Rapid test.

  2. Αναστολή χρήσης μάσκας σε όλους τους χώρους εργασίας Εσωτερικούς και Εξωτερικούς χώρους. ΠΡΟΣΟΧΗ ισχύει το μέτρο τοποθέτησης χρήσης απολυμαντικού τουλάχιστον στο 70% των τραπεζιών.

  3. Απολύμανση των τιμοκατάλογων σε κάθε εναλλαγή χρήσης.

  4. Επαρκή εξαερισμό των χώρων με φυσικό ή τεχνικό τρόπο.

ΘΕΜΑ 2ον : «Επιστρεπτέες προκαταβολές

Δυστυχώς διαψεύθηκαν οι ελπίδες σε χιλιάδες Συνάδελφους οι οποίοι περίμεναν να μην επιστραφεί η επιστρεπτέα προκαταβολή. Έτσι έως 15 Ιουνίου θα ενημερωθούν όλοι όσοι έλαβαν επιστρεπτέες προκαταβολές για τα ποσά που θα πρέπει να επιστρέψουν.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ

  • Η πρώτη δόση είναι τέλος Ιουλίου

  • Οι δόσεις είναι 96 ΑΤΟΚΕΣ

  • Σε περίπτωση πληρωμής όλου του ποσού εφάπαξ μειώνεται κατά 15%

  • Επιστρέφεται μόνο το 25%όταν ο τζίρος της επιχείρησης του 2020είναι μειωμένος άνω του 70% εν σχέσει με το τζίρο του 2019 και να παρουσιάζει ζημίες η επιχείρηση.

  • Εάν ο τζίρος είναι μειωμένος από 30 έως 70% επιστρέφεται το 33%

  • Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις επιστρέφεται το 50%

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σύμφωνα με την υπουργική Απόφαση το υπουργείο Οικονομικών θα επικεντρώσει την προσοχή του στα εξής σημεία:

  • Εάν η επιχείρηση ήταν δικαιούχος ή όχι

  • Εάν η επιχείρηση πήρε μεγαλύτερο ποσό, στην περίπτωση αυτή επιστρέφεται εντόκως από την ημερομηνία καταβολής της ενίσχυσης

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.