Χρυσούλα Μαρκούση για την υπογραφή σύμβασης ανάπλασης χώρου αναψυχής Τσοτυλίου: “Η σημερινή αρχή βρήκε πάλι ως συνήθως ένα έτοιμο έργο και το δημοπράτησε. Αλλά κουβέντα για τους προηγούμενους”

3 Ιουνίου 2022
14:42

«Υπογραφή σύμβασης ανάπλασης χώρου αναψυχής Τσοτυλίου».
Υπεγράφη από τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Ζευκλή και από τον κ. Παναγιώτη Τσιαούση, νόμιμο εκπρόσωπο της κοινοπραξίας «ΑΦΟΙ ΤΣΙΑΟΥΣΗ Ο.Ε. – ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ», σύμβαση με αντικείμενο την ανάπλαση του χώρου αναψυχής στο Τσοτύλι και περιλαμβάνει τις παρακάτω εργασίες:
– Διαμόρφωση του χώρου
– Κατασκευή κερκίδας
– Δημιουργία στεγασμένου χώρου με ανοικτό αναψυκτήριο
– Δημιουργία υδάτινων στοιχείων
– Τοποθέτηση κατάλληλου αστικού εξοπλισμού, όπως καθίσματα, φωτιστικά, κάδους
– Διαμόρφωση κατάλληλων επιφανειών πρασίνου.
Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στις 491.572,90 ευρώ και η χρηματοδότησή της θα πραγματοποιηθεί από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020» / CLLD LEADER και από την Π.Δ.Μ..
Πουθενά και εσκεμμένα αλλά και πονηρά δεν αναφέρει ο Δήμαρχος και η παρέα του ότι το συγκεκριμένο έργο
1ον εμπνεύσθηκε και μελετήθηκε
2ον υποβλήθηκε πλήρης φάκελος έργου στο leader
3ον εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του απο το leader
Απο την προηγούμενη δημοτική αρχή.
Η σημερινή αρχή βρήκε πάλι ως συνήθως ένα έτοιμο έργο και το δημοπράτησε.
Αλλά κουβέντα για τους προηγούμενους.
Επιτέλους ας μας πουν ένα έργο που εμπνεύστηκαν και το υλοποιούν. 3 χρόνια πέρασαν και ακόμη τίποτα.
Το μονο που κάνει η σημερινή δημοτική αρχή είναι να εμφανίζεται, ως guest star, σε δελτία τύπου που γράφει η ίδια σε έργα που υλοποιεί η περιφερειακή αρχή Δυτικής Μακεδονίας (βλεπε Περιφερειακός Δρόμος Σιάτιστας, ασφαλτοστρωση κτηνοτροφικων μονάδων, κλπ).
Υ.Γ. Έχω ξαναγράψει ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή βρήκε έτοιμα έργα προς δημοπράτηση, έτοιμες μελέτες, κλπ., η επόμενη δυστυχώς δεν θα βρει τίποτα, μόνο Virtual attractions.

4 σχόλια

  • Η πολιτική σαπίλα δεν πρόκειται να σταματήσει σαυτη τη χώρα Κανείς κάτι καλό σε κατιγωρανε δεν κανείς τίποτα σε κατιγωρανε πάντοτε βρίσκουν ευκαιρίες να το ρίξουν στην βρομοπολιτικη .

  • Μάλλον ξεπέρασες σε άνευ ουσίας αντιπολίτευσης και τον Αλέξη , με το σκεπτικό σου να βρίσκετε σε ομιχλώδη λαβύρινθο μόνον λάθος συμπεράσματα προκαλείς στους αναγνώστες … !!

  • Χρυσούλα τι τα θες όλα αυτά, καλά κοιμάται ο κόσμος, άφησέ τον στη γαλήνη του, σάμπως και αν ξυπνήσει νομίζεις ότι μπορεί να σκεφτεί, πάλι αυτούς θα ψηφίσει ……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.