Γ. Αμανατίδης: ” Εγκρίθηκε και το πρόγραμμα στήριξης των επιχειρήσεων γούνας, (όλοι οι ΚΑΔ που δηλώθηκαν πλην εκτροφής).”

3 Ιουνίου 2022
13:47

 

Εγκρίθηκε και το πρόγραμμα στήριξης των επιχειρήσεων γούνας, (όλοι οι ΚΑΔ που δηλώθηκαν πλην εκτροφής).

Αναμένεται να υπογραφεί η Πρόσκληση εντός 10 ημερών περίπου, η οποία και θα δημοσιοποιηθεί για υποβολή στοιχείων από τους ενδιαφερόμενους.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία διασταυρώσεων των στοιχείων προκειμένου να ξεκινήσουν οι πληρωμές εντός του καλοκαιριού.

Ειδικότερα:

  • Μέγιστο ποσό 50.000Ε ανά επιχείρηση
  • Επιχορήγηση σε ποσοστό 50% επί των λειτουργικών δαπανών

Άλλη μία δέσμευση της Κυβέρνησης, όπως εκφράστηκε από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, γίνεται πράξη προς όφελος του κλάδου της γούνας.

Άλλη μια προσπάθεια που κάναμε με το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και την κα Αντωνίου Μαρία, είχε αίσιο τέλος.

Ευχαριστώ τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη για την ταχεία και ουσιαστική ανταπόκριση σε ένα δίκαιο αίτημα των εκπροσώπων του κλάδου και ειδικότερα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας (ΕΟΣ) και του Προέδρου κ. Άκη Τσούκα.

Κοζάνη, 03/06/2022

Γιώργος Αμανατίδης

Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

3 σχόλια

  • Κινήσεις ουσίας για τον τόπο και τους κατοίκους. Όχι σαν κάτι άλλους που είναι καφέ τσάι και συμπάθεια… Μπράβο Γιώργο

  • Γιώργο σε ευχαριστούμε.
    Πρώτος Βουλευτής την επόμενη φορά.
    Έχεις κάνει για εμάς αυτά που δεν έγιναν 20 χρόνια τωρα.
    Η Σιάτιστα και το Βόιο ψηφίζει μόνο Αμανατίδη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.