Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 32 ετών, ο Τσιάμης Αθανάσιος του Ιωάννη, βυθίζοντας για άλλη μια φορά το Λιβαδερό στο πένθος

3 Ιουνίου 2022
21:22
Κανένα σχόλιο

Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε γύρω στις εννέα και σαράντα πέντε σήμερα το πρωί ο 32χρονος οδηγός αρθρωτού οχήματος Θανάσης Τσιάμης (με καταγωγή από το Λιβαδερό Κοζάνης), στο δρόμο Τροόδους-Λεμεσού. Ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους ανέφερε ότι ο άτυχος οδηγός μετέφερε εμφιαλωμένο νερό όταν κάτω από συνθήκες που διερευνόνται, έχασε τον έλεγχο του φορτηγού που οδηγούσε σε σημείο πριν από την κοινότητα Μονιάτη και σε δεξιόστροφη στροφή.

Το μοιραίο όχημα ανατράπηκε στο οδόστρωμα και αφού σύρθηκε γύρω στα πενήντα μέτρα από την αριστερή πλευρά στο οδόστρωμα, ακινητοποιήθηκε στο τσιμεντένιο περιτοίχισμα του δρόμου.

“Από τη σύγκρουση, ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.”

Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στη σκηνή της τραγωδίας διαπίστωσαν ότι στο μοιραίο όχημα βρίσκονται εγκατεστημένες ζώνες ασφαλείας και διερευνούν κατά πόσο ο 32χρονος έκανε χρήση της ζώνης ασφαλείας που είχε στο κάθισμα του.

“Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται και το όχημα θα τύχει μηχανικής εξέτασης”

Λόγω του θανατηφόρου ατυχήματος, η κυκλοφορία οχημάτων στον δρόμο Τροόδους-Λεμεσού διακόπηκε για αρκετή ώρα.

Εξαιτίας του θανατηφόρου ατυχήματος αποκόπηκαν πάσσαλοι και καλώδια της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, ενώ συνεργεία του οργανισμού έσπευσαν στην περιοχή για αποκατάσταση των ζημιών και άμεση επαναφορά της ηλεκτροδότησης.

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/cyprus/tragodia-ston-moniati-nekros-32hronos-odigos-fortigoy-poy-metefere-nero?fbclid=IwAR0ydYxVlI6e4zmtrAn418Bsz6gG5u6fM7i3ufpwJNLQ6RKBs2lC_M0sfkk

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.