Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε γύρω στις εννέα και σαράντα πέντε σήμερα το πρωί ο 32χρονος οδηγός αρθρωτού οχήματος Θανάσης Τσιάμης (με καταγωγή από το Λιβαδερό Κοζάνης), στο δρόμο Τροόδους-Λεμεσού. Ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους ανέφερε ότι ο άτυχος οδηγός μετέφερε εμφιαλωμένο νερό όταν κάτω από συνθήκες που διερευνόνται, έχασε τον έλεγχο του φορτηγού που οδηγούσε σε σημείο πριν από την κοινότητα Μονιάτη και σε δεξιόστροφη στροφή.

Το μοιραίο όχημα ανατράπηκε στο οδόστρωμα και αφού σύρθηκε γύρω στα πενήντα μέτρα από την αριστερή πλευρά στο οδόστρωμα, ακινητοποιήθηκε στο τσιμεντένιο περιτοίχισμα του δρόμου.

“Από τη σύγκρουση, ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.”

Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στη σκηνή της τραγωδίας διαπίστωσαν ότι στο μοιραίο όχημα βρίσκονται εγκατεστημένες ζώνες ασφαλείας και διερευνούν κατά πόσο ο 32χρονος έκανε χρήση της ζώνης ασφαλείας που είχε στο κάθισμα του.

“Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται και το όχημα θα τύχει μηχανικής εξέτασης”

Λόγω του θανατηφόρου ατυχήματος, η κυκλοφορία οχημάτων στον δρόμο Τροόδους-Λεμεσού διακόπηκε για αρκετή ώρα.

Εξαιτίας του θανατηφόρου ατυχήματος αποκόπηκαν πάσσαλοι και καλώδια της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, ενώ συνεργεία του οργανισμού έσπευσαν στην περιοχή για αποκατάσταση των ζημιών και άμεση επαναφορά της ηλεκτροδότησης.

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/cyprus/tragodia-ston-moniati-nekros-32hronos-odigos-fortigoy-poy-metefere-nero?fbclid=IwAR0ydYxVlI6e4zmtrAn418Bsz6gG5u6fM7i3ufpwJNLQ6RKBs2lC_M0sfkk