Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr για το δρόμο Κοζάνης – Κοίλων

4 Ιουνίου 2022
20:01

 

Καθημερινά διέρχομαι οδικώς το δρόμο Κοζάνης Κοίλων και παρατηρώ πλήθος πεζών που διέρχονται με κίνδυνο τη ζωή τους ή από το ανισόπεδο κεντρικό διάζωμα ή μέσα από το δρόμο. Την Πέμπτη το μεσημέρι μια παρέα 5-6 παιδιών πιθανόν από το γήπεδο στα Κοίλα διότι φορούσαν αθλητικές στολές ήταν τα μισά μέσα στον δρόμο τρόμαξα γιατί παρολίγον θα τους πατούσα! Τι κάνουν οι άρχοντες του τόπου ο κ. Δήμαρχος και ο κ. Περιφερειάρχης; Δεν γνωρίζω ποιος έχει την ευθύνη να ρίξει λίγη άσφαλτο στη μια πλευρά του δρόμου μέσα από το διαχωριστικό έτσι ώστε να μη θρηνήσουμε θύματα θα πρέπει να χαθεί μια ή περισσότερες ανθρώπινες ζωές για να κινητοποιηθούν; Ας σταματήσουν να στέκονται αδρανείς και να δώσουν μια λύση άμεσα!

5 σχόλια

    • Έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές ότι μόνο είσοδος πόλης δεν είναι αυτή!!!! Για να πάει κάποιος Στην περιοχή Αγίας Παρασκευής πρέπει να διασχίσει όλη την πόλη συν ότι το χειμώνα ειδικότερα κάνεις το σταυρό σου να ανέβεις ή να κατέβεις στο σαλιγκαρο που λέγεται είσοδος πόλης και αφορά την πρωτεύουσα νομού Κοζάνης..

  • Το ερώτημα είναι τι κάνει το τοπικό συμβούλιο κοίλων και νέας καρδιάς. Στην είσοδο της Ν. καρδιάς υπάρχει ερυθρός σηματοδότης που δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια και πριν από μήνες παρασύρθηκε μια γυναίκα από διερχόμενο αμάξι με κίνδυνο τη ζωής της. Πρέπει οι σύμβουλοι των Κοίλων να θέσουν το ζήτημα συνολικά στο Δημοτικό συμβούλιο. Οι σύμβουλοι της Ν. Καρδιάς από τη μέρα της εκλογής τους μέχρι σήμερα πάτησαν ποτέ το πόδι τους στο δημοτικό συμβούλιο για να θέσουν κάποιο ζήτημα σχετικό με το χωριό τους;;; Αν ναι για ποιο και γιατί. Έχουν πάρει μέρος ποτέ σε συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Κοίλων ;;; Έχουν διάθεση για ανεξαρτητοποίηση του χωριού τους από τα Κοίλα;; Και πολύ σωστά επισημάνθηκε ότι πρέπει να πέσει άσφαλτος γιατί κινδυνεύουν ζωές.

  • Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και τα αδέσποτα σκυλιά που άρχισαν να ορμάνε στον κόσμο. Κι αν κάνει κάτι κανένας τον δικάζουν κι από πάνω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.