Η νέα δημοτική αρχή χρωστάει μία επίσκεψη στο Βαθύλακκο από τα παράπονα στο Δήμαρχο. Μέχρι να γίνει η συνάντηση αυτή για να ενημερωθεί ο κόσμος της τοπικής κοινότητας Βαθυλάκκου θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για το έργο της Δημοτικής αρχής:
– Δημοπράτηση και κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης και σύνδεση με νέο αγωγό για να μην συμβαίνουν συνεχόμενες βλάβες στον κεντρικό αγωγό.
– Δημοπράτηση και κατασκευή νέου γηπέδου 5×5
– Δημοπράτηση και κατασκευή νέας παιδικής χαράς
– Σύνδεση όλων των σπιτιών με το δίκτυο αποχέτευσης και σύνδεση με τον βιολογικό.
– Ανακαίνιση του Ιατρείου Βαθυλάκκου με νέα κουφώματα και κλιματιστικά.
– Τοποθέτηση νέων κιγκλιδωμάτων και γενική συντήρηση της κεντρικής πλατείας.
– Νέο σύστημα ποτίσματος και επανασπορά του γηπέδου του Βαθυλάκκου.
– Ολική συντήρηση των γηπέδων μπάσκετ που ήταν ρημαγμένα από χρόνια.
– Ολικός φωτισμός για τον δρόμο Βαθύλακκος-Κουβούκλια-Ροδίτης.
– Δημιουργία ΚΔΑΠ στο Δημοτικό Σχολείο
– Πλήρης εξοπλισμός σε παγκάκια κουρτίνες γήπεδο μπάσκετ στο Δημοτικό Σχολείο με την βοήθεια φυσικά της Πρωτοβάθμιας – Σχολικής επιτροπής και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.
– Συντήρηση όλων τα αγροτικών δρόμων.
– Πιθανόν να ξέχασα και κάποια από τα έργα της δημοτικής αρχής αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω τα σχόλια για αδιαφορία και παραπληροφόρηση από συγκεκριμένους….
– Η πλήρης αλήθεια για τις διακοπές του νερού στο Βαθύλακκο:
– Η αντλία της γεώτρηση λειτουργούσε σε τάση χαμηλότερη της κανονικής με αποτέλεσμα να πέφτει εύκολα η ασφάλεια προστασίας της αντλίας. Η υπέρμετρη αύξηση των τοπικών φωτοβολταικών είναι μια πιθανή αιτία της βύθισης που παρουσίαζε η τάση της αντλίας. Αυτό δημιούργησε και τις ανωμαλίες στην ύδρευση του Βαθυλάκκου. Μετά την παρακολούθηση του φαινομένου όπως και κάθε πρόβλημα βρήκε την λύση του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν οι υδραυλικοί του Δήμο μας και κυρίως ο Παναγιώτης Ντραγκόλας καθώς και ο εξωτερικός συνεργάτης του Δήμου σε ζητήματα αντλιών ο κ. Γιάννης Τασιούλας που επέλυσαν το σπάνιο πρόβλημα που όπως τελικά αποδείχθηκε δεν ήταν πρόβλημα του Δήμου αλλά της ΔΕΗ.
Υ.Σ. Για αυτούς που διαδίδουν φήμες και ψέματα να ξέρουν ότι θα τα βρούνε μπροστά τους γιατί το ψέμα έχει πάντα κοντά ποδάρια. Για εκείνους που μας “εκβιάζουν” με τη ψήφο τους να ξέρουν ότι δεν τάξαμε ποτέ και τίποτε σε κανέναν μιας και το μόνο που γνωρίζουμε είναι να πράττουμε το καλό για τον τόπο μας.