Χάντμπολ: Ο 26χρονος, ύψους 2.00μ., Τσαναξίδης, που γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ

7 Ιουνίου 2022
10:07
Κανένα σχόλιο

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κοίτα την επόμενη μέρα, χτίζοντας το ρόστερ της νέας σεζόν.

Μετά την παραμονή του Νίκου Τζωρτζίνη και τις μεταγραφές των Ελευθεριάδη και Λαδάκη, έρχεται περαιτέρω ελληνική ενίσχυση για τον Δικέφαλο.

Συγκεκριμένα, ο Χρύσανθος Τσαναξίδης μετά από διακοπή μιας σεζόν επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, για να ενισχύσει τον Δικέφαλο στην θέση του αριστερού ίντερ.

Ο 26χρονος Έλληνας αθλητής, ύψους 2.00μ. γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα, όπου έκανε και τα πρώτα του βήματα στο άθλημα με την φάνελα του Αρίωνα Πτολεμαΐδας. Αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ την διετία 2014-2016, πριν αποφασίσει να πάρει μεταγραφή για το εξωτερικό και την αυστριακή Ουνιόν Τζούρι Λέομπεν.

Το 2019 ήρθε και πάλι στον ΠΑΟΚ, όπου και παρέμεινε για δύο χρόνια.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ισπανική Νάβα και τώρα επιστρέφει στον Δικέφαλο για δεύτερη φορά μετά από έναν χρόνο, για την τρίτη του θητεία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.