Koζάνη: Την Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022, ξεκινά το 1ο Συνέδριου για την Ηλεκτροκίνηση και την Ενέργεια, GREEN MOBILITY CONFERENCE, από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

7 Ιουνίου 2022
13:04
Κανένα σχόλιο

 

Την Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022, ξεκινά το 1ο Συνέδριου για την Ηλεκτροκίνηση και την Ενέργεια, GREEN MOBILITY CONFERENCE, από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Μεγάλο Αμφιθέατρο) στα Κοίλα Κοζάνης και το ενδιαφέρον παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Με μεγάλη τιμή και χαρά, ανακοινώνουμε ότι χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ3 και η ΕΡΑ Κοζάνης, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την εκδήλωση και προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την διοργάνωση.

Είναι μεγάλη επιτυχία, να συμπορευόμαστε με δυναμικές συνεργασίες όπως αυτή και ελπίζουμε σε μια μακροχρόνια δημιουργική σχέση.

ΤΟ ΣΠΟΤ VIDEO ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

https://www.youtube.com/watch?v=uhlsZRLEGQI

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.