Υπογραφή ένταξης Πράξης «Κατασκευή συμπληρωματικού εξωτερικού δικτύου ύδρευσης για τη βελτίωση της υδρευτικής κατάστασης των οικισμών Γαλατινής, Μικροκάστρου και Σιάτιστας του Δήμου Βοΐου»

7 Ιουνίου 2022
13:28

 

Την ένταξη της Πράξης «Κατασκευή συμπληρωματικού εξωτερικού δικτύου ύδρευσης για τη βελτίωση της υδρευτικής κατάστασης των οικισμών Γαλατινής, Μικροκάστρου και Σιάτιστας του Δήμου Βοΐου», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης.

Δικαιούχος της Πράξης, συνολικού προϋπολογισμού 2.492.100,00€ είναι ο Δήμος Βοΐου. Η Πράξη εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Διατήρηση και προστασία του Περιβάλλοντος – Προαγωγή της αποδοτικής χρήσης των πόρων» και συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής.

Η προτεινόμενη Πράξη περιλαμβάνει την κατασκευή δυο νέων συμπληρωματικών εξωτερικών δικτύων ύδρευσης για το Δήμο Βοΐου, με στόχο τη βελτίωση της υδρευτικής ικανότητας των προαναφερθέντων οικισμών, την ορθότερη διαχείριση των νερών των πηγών Εράτυρας και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στα υφιστάμενα αντλιοστάσια.

Η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει να υλοποιεί δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων και συνδράμουν στην προστασία και διαφύλαξη του περιβάλλοντος.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.