Tο νέο Δ.Σ. της ΔΕΗ θα λειτουργεί με 10 μέλη (αντί για 11)

9 Ιουνίου 2022
10:05

 

Tο νέο ΔΣ της ΔΕΗ θα λειτουργεί με 10 μέλη (αντί για 11) επειδή τουλάχιστον σε πρώτη φάση δεν θα μετέχει εκπρόσωπος των εργαζομένων, καθώς η ΓΕΝΟΠ δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση να υποδείξει υποψηφίους.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης, η Ομοσπονδία διαφωνεί με το νέο τρόπο ορισμού του εκπροσώπου των εργαζομένων αλλά και με τη μείωση των θέσεων των εργαζομένων στο ΔΣ, από 2 σε 1. Ωστόσο το θέμα θα συζητηθεί στο προσεχές συνέδριο που τοποθετείται προς τα τέλη του χρόνου οπότε και θα αποφασιστεί αν θα κινηθεί η διαδικασία ορισμού εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ. Σε κάθε περίπτωση αποχωρούν οι νυν εκπρόσωποι των εργαζομένων, Ν.Φωτόπουλος και Π.Καραλευθέρης που έχουν συμπληρώσει το επιτρεπόμενο όριο των θητειών στο ΔΣ της ΔΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι η θητεία του κ. Γ. Καρακούση και της κας. Μ. Ψυλλάκη δε λήγει φέτος, οπότε και παραμένουν ως μέλη του ΔΣ.

11 σχόλια

    • Τις εχουμε ζητησει απο τον ψηλο του Χαρβαρντ εδω και 6 μηνες περιπου…ενταξει εδω 3 χρονια περιμεναμε για λιγους μηνες ακομη δεν χαθηκε ο κοσμος , φτανει να ζουμε ακομη με αυτους που μπλεξαμε. Μετα τον 15Αυγουστου θα τις μπουμπουνισει τις εκλογες…και θα αρχισει η αντιστροφη μετρηση και επισημως για να πεσει η βλαχοδεξια μαστιγα!

  • ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ? ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΘ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ. ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.

  • Επιτελους και Κάτι σωστό, Και που ήταν 12 τι κατάφεραν!!!!! Η 2 βολεύτικαν ειδικοί σύμβουλοι…..τρομάρα τους….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.