Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης: Κατασκευάζεται ο κεντρικός αποχετευτικός αγωγός Αιανής

9 Ιουνίου 2022
10:49

 

 

Υπογράφηκε σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, σύμβαση ανάμεσα στην Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης και την ανάδοχο εταιρεία για την κατασκευή του έργου   «Κεντρικός Αποχετευτικός Αγωγός Αιανής, του Δήμου Κοζάνης».

Ο προϋπολογισμός μελέτης του έργου ανέρχεται στα 322.580,65 € και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014 -2020.

Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά την κατασκευή του εξωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Αιανής, στο οποίο περιλαμβάνεται και ο αρχαιολογικός χώρος του οικισμού.

Για την ορθή διάθεση των λυμάτων, κύρια έργα αποτελούν ο Κεντρικός Αποχετευτικός Αγωγός σύνδεσης του οικισμού Αιανής (Κεντρικός Αγωγός Αποχέτευσης Αιανής και Κεντρικός Αγωγός Αποχέτευσης Μουσείου Αιανής) καθώς και ο αγωγός παράκαμψης.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.