kozan.gr: Νέα επίθεση από αδέσποτο σκύλο σε 13χρονο κορίτσι στο κέντρο του Δρεπάνου Κοζάνης – To δάγκωσε στο πόδι

10 Ιουνίου 2022
00:18

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, νέα επίθεση από αδέσποτο σκύλο σε 13χρονο κορίτσι στο κέντρο του Δρεπάνου Κοζάνης σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, γύρω στις 22:00. To κοριτσάκι περίμενε σε διάβαση, για να περάσει το δρόμο, όταν εντελώς απρόκλητα δέχτηκε την επίθεση, με τον αδέσποτο σκύλο να τη δαγκώνει στο πόδι. Μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα της και της χορήγησαν την ενδεδειγμένη, γι’ αυτές τις περιπτώσεις, φαρμακευτική αγωγή. Να σημειωθεί πως οι γονείς υπέβαλλαν μηνυτήρια αναφορά, κατά του δήμου Κοζάνης, στο Α.Τ Κοζάνης.

kozan.gr

11 σχόλια

  • Ο Μαλουτας για την “επένδυση” στο ζευγαρολιβαδο ήρθε στο χωριό αρκετές φορές. Για τα αδέσποτα θα έρθει;

  • Μαζέψτε τα επιτέλους. Και μην ακούσω από ψευτοφιλοζωους που χλαπακιαζουν κοκορέτσι περί της συμπονοιας τους για τον άνθρωπο κλπ διότι βρίσκονται σε σύγχυση. Εξανθρωπισαν τα σκυλιά κι αρνούνται να δουν την πραγματική τους φύση.

  • και τι έγινε…θα πάει στο δικαστήριο ο αντιδήμαρχος,θα πληρώσει ο Δήμος δικηγόρο ,έξοδα ,ποινές και άντε γειά……..

  • Μάλλον δεν έχετε καταλάβει αγαπητοί μου συμπολίτες ότι δεν υπάρχει η πολιτική βούληση να λυθεί το θέμα με τα αδέσποτα.

  • Κρατήστε αυτό που θα σας γράψω:
    πθα έχουμε σοβαρό ατύχημα – ελπίζω όχι δυστύχημα – στον δρόμο από τον κόμβο του Πανεπιστημίου ως το Νηπιαγωγείο στην είσοδο της πόλης.
    Ο δρόμος είναι κλειστός και αν κάποιος τρέξει λίγο παραπάνω και – ιδίως σε προσπεράσεις – του πεταχτεί κάποια σκυλί, θα έχουμε άσχημες καταστάσεις.

  • ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΈΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΊ ΝΑ ΤΑ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΞΑΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΜΑΖΈΨΤΕ ΤΑ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ.

  • Το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι τεράστιο!! Αγέλες αδέσποτων συναντάς σε όλες τις εισόδους της πόλης , στα Κοίλα , στα Μελίσσια , στον Άργιλο, στο Δρέπανο . Γιατί τέτοια αδιαφορία από τον Δήμο;;

  • Αφου εκει στην Δημαρχεία όλοι είναι ανίκανοι μυνήσεις πρεπει να φανε μέχρι τέλους,Ας μαζευτούμε ολοι εκεί στο δρέπανο να κανουμε μυνήσεις στον δήμαρχο να δουμε θα τα πάρει η δεν θα τα πάρει.Οι χειρότεροι όλων ευτυχως δεν θα ξαναβγείτε.

  • Μαζέψτε τα όλα στις αυλές δημάρχου κ αντιδημαρχων. Ας τα χαίρονται σπίτια τους αφού δεν τους ενοχλούν αυτούς. Δωράκι από τους πολίτες!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.