kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Καλός ως “Κοινοτάρχης” – Ως Αντιδήμαρχος …δεν!

10 Ιουνίου 2022
07:54

Όσο και να δείχνει ότι προσπαθεί, όσο και να δείχνει ότι το “παλεύει”, όσο κι αν οι γνωστοί “μεσάζοντες” προσπαθούν, με φαιδρά, σχεδόν ξεκαρδιστικά, σχόλια, να μεταφέρουν στους πολίτες υποτιμώντας, όπως αρέσκονται, τη νοημοσύνη τους, μια άλλη εικόνα από την πραγματική, δυστυχώς, για τον τόπο, ο Μ. Μαγγιρίδης, δεν έχει καταφέρει να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο στην Αντιδημαρχία που του έχει ανατεθεί. Είναι πλέον ορατό παντού και δεν είναι προσωπική άποψη της στήλης. Το διαβάζεις σε σχόλια, σε επιστολές αναγνωστών, παντού! Η μόνη διαφορά με τον προκάτοχό του, Β. Βασιλακόπουλο, που, από τα μέσα της θητείας του, ως Αντιδήμαρχος, τα είχε «φορτώσει στον κόκορα», είναι ότι Μίλτος εμφανίζεται που και που, δείχνοντας, πως η συγκεκριμένη θέση, σε σχέση με πριν, δεν είναι “ορφανή”. Η αλήθεια είναι, πως, ως “Κοινοτάρχης” στα Κοίλα είχε επιδείξει κάποιο έργο, ωστόσο, ως Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος, μέχρι στιγμής, έχει μείνει μόνο στις καλές προθέσεις.

Η Χύτρα

13 σχόλια

  • Λέτε που ο Γρηγοριάδης που δεν… σαν κοινοτάρχης να είναι ένας καλός αντιδήμαρχος της Νούλας;

  • Σκληρά τα λόγια σου kozan αληθινά δε.
    Πρόταση. Ο Μαλούτας να δοκιμάσει και τον Κεχαγιά να γίνουν κουαρτέτο. Εμπειρία αυτοδιοικητική έχει που ξέρεις μπορεί να κάνει κάτι.

  • εχεις πολυ πλακα κοζαν .η ενδεια των ειδησεων σε οδηγει σε χαμηλου επιπεδου σχολια .λαικισμος και μαλιστα πληκτικος

  • Ο Βασιλακοπουλος τουλαχιστον δεν το επαιζε οτι κατι κανει. Μιλτο νομιζω η παραιτηση ειναι ο μονος δρομος διαφυγης. επιστροφη στα Κοιλα.

    • TΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΠΗΡΑΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΑΡΑ Ο ΜΑΓΓΙΡΙΔΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ

  • Kozan βοήθησε με λίγο . Όταν ήταν ο Ιωαννίδης η χύτρα μαγείρευε τόσο πολύ ή έτρωγες από έξω ;;;;;;;

    • Kαι λίγα γράφει. εδώ τον ιωαννιδη που ηταν μια χαρα τον ειχε ξεσκισει. μη σου πω οτι σε ενα βαθμος εξαιτιας του κοζαν εχασε και τις εκλογες ο ιωαννιδης.

  • Πρέπει να του αναγνωρίσουν όμως,σε αυτόν και τον μέντορά του,το χαρακτηριστικό της αυτογνωσίας.Αφού κατάλαβαν πως δεν μπορούν να διαχειριστούν το θέμα των αδέσποτων τρέχανε να πάρουν την βοήθεια από όπου μπορούν.”Εύγε”!!!!!

  • Το πρόβλημά σου είναι ότι,η χύτρα μαγειρεύει,ή ότι μαγειρεύει είναι συμπέρασμα πραγματικών γεγονότων και απόψεις της πλειοψηφίας της κοινωνίας;;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.