kozan.gr: Ποιος ευθύνεται για τ’ ότι η κεντρική πλατεία Κοζάνης μετατράπηκε σε “πισίνα” – Το kozan.gr σας παρουσιάζει τις απόψεις δυο ειδικών επί του θέματος

10 Ιουνίου 2022
15:12

Ποιος ευθύνεται για τ’ ότι η κεντρική πλατεία Κοζάνης μετατράπηκε σε “πισίνα”. Το kozan.gr σας παρουσιάζει τις απόψεις δυο ειδικών επί του θέματος. Η μία άποψη ανήκει στη Μηχανικό του Δήμου Κοζάνης Α. Κοντού κι η άλλη στον δημιουργό της Αρχιτεκτονικής Μελέτης της κεντρικής πλατείας Κοζάνης, Χρήστο Παπά, που, με αφορμή το χθεσινό πλημμυρικό φαινόμενο, αντάλλαξαν απόψεις μέσω facebook. Κλικ στις παρακάτω φωτογραφίες:

 

31 σχόλια

    • το επιτελικο κρατος του Μητσοτακη και του κομματος του που διελυσε τα παντα μεσα σε 3 χρονια.

  • Ειχαμε μια πλατεια με πρασινο και την καταστρεψαμε.Τι να λεμε τωρα ας τα λουστουμε.Απο τη στιγμη που η επιφανεια της ειναι σχεδον υπογειο τι να περιμενουμε.Παμε για αλλα.Σε λιγα χρονια θα τη μπαζοσουμε παλι.Αφου χρηματα υπαρχουν….!

      • Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση αποδείχθηκε κόλαφος και για το Δήμο στο βαθμό που δεν φροντίζει για τον καθαρισμό των φρεατίων και για το μελετητή και τους παραλαβόντες το έργο που δεν αξιοποίησαν το γεγονός της μεγάλης υψομετρικής διαφοράς πλατείας με τη νότια πλευρά, προς Αγ. Νικόλα, με τη διαμόρφωση της κατάλληλης ελάχιστης κλίσης για την ταχεία φυσική απορροή των νερών σε έντονες βροχοπτώσεις.

        • Γιατί αν γινόταν αυτά νομίζεις ότι θα λυνόταν ολικά το θέμα?
          Απλά θα μεταβιβαζόταν στο τμήμα της πόλης που είναι κάτω και χαμηλότερα απ’την πλατεία.

      • κριμα το nick name..ποια πλατεια ειναι πλατεια ρε μανταλιδι..αυτο ειναι τα μαρμαρενια αλωνια και διπλα τα μνηματα..ειδες πολλες πλατειες ρε θειο να χουνε κοματια μαρμαρο σε σχεδιο σεντουκι για παγκακια..και κατι αλλο για το δημο..δε μου λες δημαρχε ξερεις οτι πινοντας καφε σε ενα απο τραπεζακια καφετερειας ειδα με τρομο οτι τα τραπεζακια ηταν αναμεσα σε πυροσβεστικο κρουνο που ειναι η δημοτικη αστυνομια(ακριβη οπως παντα στα πιτουρα φθηνη στα αλευρι)..δε μου λες δημαρχε εχεις καταλαβει οτι φτωχος κοσμος (ναι ειναι και αυτοι δημοτες σου)που θελει να καθησει στα τετραγωνα παγκακια απεναντι απο το ξενοδοχειο ερμιονιο δε μπορει γιατι και αυτα εχουν περικυκλωθεί απο τραπεζοκαθισματα των παρακείμενων επιχειρησεων

  • “Να κάνει καλά τη δουλειά ο δήμος και να καθαρίζει τα φρεάτια”. Ακόμη γελάνε στο γραφείο του δημάρχου

  • Η Τουμπουλιδου και ο Δουγαλης τι κάνουν;
    Η μια φροντίζει τις γλάστρες στο γραφείο της και ο άλλος κάνει βόλτες με το τιγκουαν

  • Φταίει το ότι η πλατεία σχεδιάστηκε για νότια κλίματα που δεν βρέχει σχεδόν ποτέ. Πχ Κρήτη, Ρόδος, Κάιρο, Καζαμπλάνκα.

  • Ας μας απαντησουν οι επιβλεποντες του εργου και αυτοι που το παρελαβαν!!Αλλα εδω στην Ελλαδα δεν ειδαν και δεν ξερουν τιποτα!Μονο για καμαρια ειμαστε!

  • Πως το ελεγε ο πρωην πρωθυπουργος κος Σημιτης μεσα στη βουλη μετα απο τις πλημμυρες που ειχαν γινει??Αυτη ειναι η Ελλαδα μας .Ας κανω και γω μια δηλωση κιας μην ειμαι τιποτα.Αυτη θα ειναι παντα η Ελλαδα μας!!

  • Δήμαρχε προκήρυξε θέσι Ναυαγωσόστη το γρηγορότερο μην τυχόν συμβεί Κάτι στην επόμενη μπόρα !!!!!!!

    • Πωπω παρατήρηση.. μας είμαστε καλά τότε να πλημμυρίζει όλη η πόλη και να λέμε ε; και τι έγινε… μη χειρότερα τί άλλο θα ακούσουμε;

  • Εδώ χάθηκαν περιουσίες χιλιάδων στρεμμάτων από το χαλάζι και έγιναν καταστροφές στον κάμπο του σαριγκιολ ,στον κάμπο της Πτολεμαϊδας ,στο βελβενδο και σεις ρε σπίρτα την πλατεία με το βαθούλωμα έχετε καημό;πλημμύρισε ε και;Ήρθε η πυροσβεστική άντλησε τα νερά τέλος…Τραβήξτε κάνα βίντεο από το μπαλκόνι τα νερά που κυλάνε στην Παύλου Μελά και στείλτε το στο kozan.gr…ιδεα δεν έχετε τι θα πει καταστροφή από θεομηνια

  • Εκεί στο Ερμιόνιο καί στο Βο κανένα επιχειρηματικό μυαλό δεν υπάρχει;βγάλτε ξαπλώστρες με 3 € τον καφέ να τρελαθείτε στα φράγκα … ή το αφήνετε να γίνει άρμα στις απόκριες….

  • Πρώτη φορά βλέπω τους κατοίκους μιας πόλης να τους φέρνει ο δήμαρχος θάλασσα και αυτοί να μη το εκτιμούν…..

  • Εγώ προτείνω την επόμενη φορά να γίνει υπόγεια η πλατεία , όπως προβλέπουν οι πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές φόρμες ..! Τι δουλειά έχει το πράσινο στις πλατείες ..! Τσιμέντο με κινεζικό πλακάκι ταιριάζει καλύτερα και είναι πιο μοντέρνο αισθητικά ενώ το Πράσινο χαλάει το μοντέρνο γούστο και τη σύγχρονη αρχιτεκτονική αισθητική
    Κάτι παρόμοιες αρλούμπες μας τσαμπουνούσαν και για το τσιμεντένιο εκτρωματικό σχέδιο της δημοτικησ βιβλιοθήκης οι μοντέρνίζοντες μεγαλόσχημοι αρχιτέκτονες ..!

  • Ντροπή σας κύριοι ο κόσμος της Κοζάνης ήθελε πάντα μια θάλασσα κοντά, κ ειδικά τώρα που ανέβηκε η βενζίνη… Μπορούμε να φέρουμε κ τουρίστες τώρα στην νέα παραλία Κοζάνης.

  • Τον θυμάστε τον Φρίξο? Και θάλασσα θα σας φέρω μας έταζε. Να πού έγινε και αυτό. Που είσαι ρε μεγάλε να δεις ότι ήσουν δεκαετίες μπροστά!?!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.