Nεάπολη: Ο Δήμος Βοΐου, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δίκτυο «Αγροβόιο» διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο «Το Δίκτυο Αγροβόιο ως φορέας ανάπτυξης», το Σάββατο 18 Ιουνίου – Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος

14 Ιουνίου 2022
15:05
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Βοΐου, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δίκτυο «Αγροβόιο» διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο «Το Δίκτυο Αγροβόιο ως φορέας ανάπτυξης», το Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Καταστήματος Νεάπολης.

Την εκδήλωση θα παρευρεθεί, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Εισηγητές:

  • Εξαδάκτυλος Αθανάσιος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
  • Σκούφος Ιωάννης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
  • Λαζαρίδου Θεανώ, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
  • Τσανακτσίδης Κωνσταντίνος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας- Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας Καινοτομίας.
  • Μιχαηλίδης Γεώργιος, Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΠΘ.
  • Μαδέσης Παναγιώτης, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας –Ερευνητής ΕΚΕΤΑ.
  • Ψωμάς Άκης, Ερευνητής Ινστιτούτου Κτηνιατρικών Ερευνών.
  • Παπαδόπουλος Φίλιππος, Διευθυντής Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.
  • Γιαμουστάρης Αθανάσιος, Γεωπόνος, PhD.
  • Γκορέζης Παναγιώτης, Γεωπόνος, PhD – Ερευνητής.

Αντικείμενο της Ημερίδας είναι η αναλυτική παρουσίαση του Δικτύου «Αγροβόιο» και ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση, όλων των εμπλεκομένων με τον κλάδο της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και της μεταποίησης θα είναι καθοριστικής σημασίας για τη χάραξη της στρατηγικής και την μελλοντική ανάπτυξη του αγροτικού τομέα στην περιοχή μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.