Συλλυπητήριο μήνυμα παλαιμάχων Καμβουνιακού Δεσκάτης Γρεβενών: “Θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια για τον θάνατο του συμπαίκτη μας ΖΙΑΝΟ ΙΩΑΝΝΗ”

14 Ιουνίου 2022
20:56
Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη συγκίνηση θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια για τον θάνατο του συμπαίκτη μας ΖΙΑΝΟ ΙΩΑΝΝΗ στους συγγενείς και στην οικογένειά του.

Μετά των πρόσφατων θανάτων του ΚΟΓΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ και ΠΕΤΣΑ ΑΝΤΩΝΙΟ δυστυχώς χάσαμε ακόμα έναν συμπαίκτη και φίλο τον « ΛΥΚΑΡΟ» της καρδιάς μας.

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ

Αμυντικός ξεκίνησε το 1977 μέχρι το 1991. Δυναμικός, σταθερός, σκληροτράχηλος με μεγάλη προσφορά στο σύλλογο. Το παρατσούκλι «ΛΥΚΑΡΟΣ» λόγου λεβεντιάς τον έκαναν έναν από τους πρώτους αγαπημένους παίκτες των φιλάθλων. Η ιδιαίτερη φυσιογνωμία του τον έκαναν γνωστό σε όλη την περιφέρεια.

ΚΟΓΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 1957

Ξεκίνησε το 1972-1973 ο πιο μικρός παίχτης της πρώτης επίσημης ομάδας. Αγωνίστηκε μέχρι το 1984.

« ΜΑΤΖΑΡΟΣ» το παρατσούκλι επιθετικός, αέρινος με κοφτή τρίπλα από τους ποιοτικούς παίχτες της ομάδας.

ΠΕΤΣΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 1956

Αμυντικός της ομάδας. Αγωνίστηκε από το 1972 έως 1975 και επανήλθε το 1980 έως 1982. Δυναμικός και γρήγορος αμυντικός. Το 1985-1986 ήταν πρόεδρος στην Δ’ Εθνική του Καμβουνιακού ( αποσπάσματα από το βιβλίο του Δημήτρη Λαβού-Μισός αιώνας Καμβουνιακός).

Καλό ταξίδι θα σας θυμόμαστε για πάντα….

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.