kozan.gr: “Κατραπακιά” Λυσσαρίδη σε Κασαπίδη: “Δεν αποδέχτηκα και δεν αποδέχομαι τη θέση”

15 Ιουνίου 2022
19:58

Με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο περιφερειακός σύμβουλος της συμπολίτευσης και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ν. Λυσσαρίδης διευκρινίζει πως δε δέχτηκε την απόφαση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης με την οποία τον όριζε Συντονιστή Καινοτομίας, μετεγκαταστάσεων οικισμών και αξιοποίησης ορυκτών πόρων (δείτε εδώ σχετικά).  Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά: “Μετά την ανακοίνωση στη διαύγεια και στα ΜΜΕ ότι ορίζομαι υπεύθυνος συντονιστής καινοτομίας ,μετεγκατάσταση οικισμών και αξιοποίηση ορυκτών πόρων, θα ήθελα να σας κοινοποιήσω ότι δεν αποδέχτηκα και δεν αποδέχομαι τη θέση”.

48 σχόλια

  • Α τώρα δεν θα κοιμηθώ από τη στεναχώρια. Πήρες τα 40000 κυριε.Τωρα δεν αποδέχεσαι. Κασαπιδη να τα βλέπεις.Αλλα μην πτοείσαι. Να ξανακατεβεις. Θα σκίσεις.

    • Ναι αμε θα σκισει…
      στους σταβλους που θα ταιζει τις κοτες αχαχαχαχα!
      Α ρε καημενουληδες ουτε που ξερετε τι στραπατσο σας περιμενει στην καλπη δεν πειραζει οταν γινετε αντιπολιτευση θα το καταλαβετε ελπιζω!

    • Παλικάρι της φακής !!!! Να δώσει πίσω το σαραντάρι και να παραιτηθεί για να είναι παλικάρι . Που αν δεν ήταν ο Κασαπίδης δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του .

      • να δώσει και ο Κασαπίδης πίσω τα δικά του. Εξάλλου ο Λυσσαρίδης λεφτά από το ΕΣΠΑ πηρε , δεν παρανόμησε. Κατάλαβες Βαγγέλη Παπαδόπουλε.

  • Οι Άλλοι τι θα κάνουμε..ο Λυσσαριδης θα κατέβει Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πλακεντα τελείωσε ο Κασαπίδης για τον Λυσσαριδη.

    • Και τον Κασαπιδη ποιος τον ξερει ρε καημενε?
      15 χρονια βουλευτης ηταν σε ολα τα μεγαλα προβληματα της περιοχης ηταν απων ο κυριος τιποτα , και ψηφιζε απλα ενα παρων , αν δεν γινοταν η νουδουλα κυβερνηση σιγα που θα εβγαινε περιφερειαρχης
      στα κεντρα ληψης αποφασεων εκει κατω ουτε καν τον υπολογιζουν , εδω δεν υπολογιζουν τους πιο πρωτοκλασσατους υπουργους και υφυπουργους και θα ασχοληθουν τωρα με τον Γιωρικα των κηπων…
      γελανε και τα μπετα.

      • Μαλλον εσύ δεν πήρες χαμπάρι, ότι ο Κασαπίδης το σακάκι του να κρεμάσει στην καρέκλα πάντα πρώτος θα βγαίνει.Το γιατί συμβαίνει αυτό έχει πολλές ερμηνίες.Αναζήτησέ τες!!!
        Αν διαθέτεις την πολιτική εφυια, που πολύ αμφιβάλλο.

    • ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ,ΕΤΡΕΞΕ ΤΟ ΕΣΠΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ.ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ…

      • Έτρεξε το ΕΣΠΑ απ την ανάποδη ! Αφού πρώτος απ το τέλος ήταν πάντα. Μπράβο στον Κασαπίδη που τον άλλαξε! Πάλι πρώτοι απ το τέλος είναι αλλά δεν πληρώνει και αντιπεριφερειάρχη γιαυτο τουλάχιστον

  • Μία χαρά ο Κιανας,η Ντιό,και ο Μάνος είναι κοληταρια με κασαπίδη και ούτε τολμάνε να του μιλήσουνε..μία χαρά περνάνε..ότι τους πει κάνουνε..μπράβο λυσσαριδη είσαι μάγκας.

  • Αρχισαν τα οργανα απο τωρα και δεν εχουμε μπει επισημα σε προεκλογικη περιοδο που να μπουμε κιολας αχαχαχαχα
    κασαπιδηδες μητσοτακικοι και τα ρεστα….ουτε που φανταζεστε τι μαυρο εχετε να φατε στις εκλογες. Πισσα κατραμι λεμε!

  • Εάν το κριτήριο των πολιτών που γράφουν κολακευτικά σχόλια για τον κύριο Λυσαρίδη είναι η μη αποδοχή της θέσης τότε ο Περιφερειάρχης έχει τεράστια πολιτική ευθύνη για όλους αυτούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό βόλεμα και όχι το όραμα να κάνουμε μια ισχυρή Περιφεριακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση το αποτέλεσμα θα είναι η συρρίκνωση της περιφέρειας μας η υποβάθμιση του Α βαθμού αλλά και πλήρης απαξίωση της περιοχής να τους χαιρόμαστε αυτοί μας αξίζουν

    • γιατί τον περιφερειάρχη τι τον ενδιαφέρει ρε μάστορα, που τα γδάρεις και με περισπούδαστο ύφος; Το βόλεμα τον ενδιαφέρει και αυτόν. Υπάρχει μεγαλύτερος οπορτουνιστής από τον Κασαπίδη;

  • Στην Εορδαία θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει κανένας δεν θα κατέβει τους ειχε κοροϊδέψει κατεβάζοντας το μισο ψηφοδέλτιο του απο κει και την πάτησαν, δεν χρησιμοποίησε κανεναν τους πλην του Τσιουμαρη ας ψαχτει να συμπληρώσει.

  • θα έπρεπε να εξηγει το λογο που δεν αποδεχεται τη θεση, ωστε να κρινουν οι ψηφοφοροι τους ποιος εχει δικιο κ με ποιον ειναι…

      • ναι τρομερή καθυστέρηση Βαγγέλη Παπαδόπουλε , τόσο μεγάλη που αντιστοιχεί σε κάτι ώρες μετά την ανακοίνωση στα ΜΜΕ.

  • ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ

    • ναι ρε μάστορα γιατί ο Λυσσαριδης δεν ήταν αντιπεριφερειάρχης δυο χρονιά με τρομερά δύσκολο αντικείμενο και δεν έχει την εμπειρία. Θα του ήταν δύσκολο να διαχειριστεί αυτή τη θέση του τίποτα με μπόλικο καθόλου .

  • Το κακό με τον Κασαπιδη είναι ότι αντιμετωπίζει όλους τους υποψηφίους του ως υπαλλήλους του και όχι ως συνεργάτες!Αυτό είναι το πρόβλημα από την αρχή της θητείας του.Λειτουργει ως βουλευτής ακούγοντας μόνο τους αυλοκόλακες του.

  • Ακριβώς.Και οι 2 -3 που εμπιστεύεται τον κάνουν ό,τι θέλουν.Είναι τελειωμένος.Σκέτη απογοήτευση.Πολύ λίγος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.