kozan.gr: Καλοκαιρινή “Λευκή νύχτα” στην Κοζάνη την Παρασκευή 24 Ιουνίου

18 Ιουνίου 2022
05:29

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο Κοζάνης, προκειμένου να τονωθεί αλλά και να προβληθεί η τοπική αγορά, διοργανώνει καλοκαιρινή εκδήλωση «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ». Πρόκειται για μια γιορτή της πόλης στην οποία θα συμμετέχει όλος ο εμπορικός κόσμος διατηρώντας τα καταστήματα ανοιχτά για τους καταναλωτές προσφέροντας εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα θα μοιράζονται κεράσματα στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους και θα διεξαχθεί μουσική συναυλία στην κεντρική πλατεία της πόλης.

8 σχόλια

  • Αυτό έλειπε και οι κάτοικοι της Κοζάνης δεν σχημάτιζαν ουρές μέχρι τώρα έξω από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης.

  • Καλά θα ήταν τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και καλλυντικών να χαμηλώσουν λίγο τις τιμές τους γιατί υπάρχει και το διαδίκτυο και βρίσκουμε το ίδιο προϊόν πολύ φθηνότερα.
    Επίσης, σε αρκετά καταστήματα θα ήταν χρήσιμο (για να μην πω απαραίτητο, καλύτερα) να μιλάτε ευγενικότερα στους πελάτες. Μιμείστε τη νέα μόδα του να φοράτε και να φωτογραφίζεστε με τα προϊόντα σας και νομίζετε είστε μοντέλα σε πρωινάδικο (όχι ότι αν ήσασταν θα δικαιολογούνταν ο “σνομπισμός” σας.

  • Ο εμπορικός σύλλογος ακόμα δεν κατάλαβε ότι με την απολιγνιτοποιηση, με την μετανάστευση, με την απλήρωτη εργασία όταν υπάρχει, με τους εξευτελιστικους μισθούς, με το ρεύμα, τα καύσιμα στο ταβάνι, κτλ κτλ κτλ κτλ Δεν υπάρχει σεντς για κατανάλωση
    Υπάρχει όμως και ενα κακό προηγουμένο, το βράδυ δεν θα πάμε να κάνουμε σορτσάκια και παπούτσια ρε παιδιά, αντίθετα οι εδώ πολυεθνικές θα παρουν το μερίδιο του λέοντος
    Έχετε λάθος και διορθώσεις δεν βλέπουμε να γίνονται, ούτε καν τότε που οι δεητζιδες, οι τραπεζικοί, τα ΕΛΣΥ,η ΑΕΒΑΛ, κτλ κτλ έβγαιναν στους δρόμους.

  • Μα τι ξεφτήλα είναι αυτή, τί κοροιδία πάλι από τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης; τους δίνετε η ευκαιρία να ξεσκατάρουν ότι πιό παλιομοδίτικο και από χρόνια στοκαρισμένο εμπ’όρευμα και να αισχροκερδίσουν βαφτίζοντας την <> σαν μιά μεγάλη ευκαιρία για μεγάλες εκπτώσεις , τρέλλα , τρέλλα, οι τιμές των προιόντων θα είναι τσιμπιμένες πρός τα πάνω και όχι προς τα κάτω να το θυμάστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.