kozan.gr: Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές διεξήχθη, την Κυριακή 19 Ιουνίου, ο 14ος Ποδηλατικός Γύρος της Λίμνης Πολυφύτου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

19 Ιουνίου 2022
14:36

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές διεξήχθη την Κυριακή 19 Ιουνίου ο 14ος Ποδηλατικός Γύρος της Λίμνης Πολυφύτου. Οι συμμετέχοντες με αφετηρία το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων και μετά από μία πανέμορφη διαδρομή 53 χιλιομέτρων, τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία Σερβίων, όπου ακολούθησε και η απονομή των επάθλων στους νικητές.

 

 

5 σχόλια

  • Μπράβο σας.Δραστηριότητες με επίκεντρο τον άνθρωπο και ανάδειξη μιάς όμορφης περιοχής, που πρέπει η περιφέρεια να προβάλει.

  • Η οργάνωση ήταν πολύ καλή, το ίδιο και η διαδρομή. Ένιωθα παντού ότι υπήρχε έλεγχος της κατάστασης και η αστυνομία παρούσα σε όλα τα σημεία. Συγχαρητήρια και του χρόνου ξανά.

  • Καλησπέρα κάθε δραστηριότητα που γίνεται στον τόπο μας καλό είναι να αναφέρεται και ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Για το τουρνουά χάντμπολ που συμμετέχουν 10 ομάδες από Λαμία μέχρι και Θεσσαλονίκη γιατί δεν κάνετε καμία αναφορά? Ευχαριστώ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.