H Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης “Πανδώρα” παιάνισε, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, το βράδυ της Κυριακής 19/6, στο πλαίσιο του 2ου Open Book Festival (Βίντεο)

19 Ιουνίου 2022
21:56

H Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης “Πανδώρα” παιάνισε, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, το βράδυ της Κυριακής 19/6, στο πλαίσιο του 2ου Open Book Festival

7 σχόλια

  • Μπράβο στα παιδιά έδωσαν μια ευχάριστη και ηχηρή νότα στην κεντρική πλατεία με την παρουσία τους. Η εκδήλωση του βιβλίου αν και δεν είχε κόσμο τις προηγούμενες μέρες με την Πανδώρα γέμισε ήταν αυτό που ήθελε ο κόσμος γι’ αυτό και ο κόσμος τίμησε με την παρουσία του με την φιλαρμονική μας. Και πάλι μπράβο παιδιά.

  • Η Πανδώρα μας έχει δείξει ότι είναι αναλιωτη στον χρόνο παραμένει μοναδική από τις όμορφες στολές του Καραχάλιου μέχρι τις ωραίες μελωδίες που προσφέρει στην Κοζάνη εδώ και πάνω από έναν αιώνα.

  • Στις παρελάσεις παρόν, την παραμονή Χριστουγέννων παρόν, την πρωτοχρονιά παρόν και σήμερα πάλι παρόν… Από μικρό παιδί η Πανδώρα με την παρουσία της δίνει το δικό της παρόν. Μπράβο σε όλους

  • Ήταν πολύ ωραία η συναυλία της φιλαρμονικής μας, ας ελπίσουμε να τους δούμε ξανά και το καλοκαίρι να μας διασκεδάσουν και να ακούσουμε το ρεπερτόριο τους. Πολύ ωραία και η επιλογή Μίκη Θεοδωράκη

  • Επιτέλους ο Δήμος έκανε και κάτι σωστό. Άφησε επιτέλους την Πανδώρα να μας χαρίσει ένα όμορφο μουσικό απόγευμα

  • Η θεματολογία των κομματιών που ερμηνευτηκαν θα μπορούσε να είναι και πιο συγκεκριμένη και πιο αρμοστή. Καλοκαίρι έχουμε, Ελλάδα, ηπειρωτική πόλη, βιβλία….

  • Για άλλη μια φορά η Πανδώρα μας έκανε περήφανους. Και απέδειξε ότι δεν είναι μόνο για τις παρελάσεις και τις Απόκριες, αλλά αξίζει μεγαλύτερη προβολή. Μπράβο και πάλι μπράβο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.