Δήμος Γρεβενών: Εργασίες φυσικού αερίου προγραμματίζονται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου

19 Ιουνίου 2022
22:33

 

Ο Δήμος Γρεβενών ενημερώνει τους δημότες της πόλης των Γρεβενών ότι:

  • από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου, θα πραγματοποιούνται εργασίες για την εγκατάσταση δικτύου διανομής φυσικού αερίου επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου

Το έργο θα εξελίσσεται σε εντατικούς ρυθμούς από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα της κάθε ημέρας και γι’αυτόν τον λόγο ζητείται από τους συμπολίτες μας υπομονή και κατανόηση για την όποια όχληση και ταλαιπωρία δημιουργηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι οδηγοί και πεζοί οφείλουν να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ειδική σήμανση που τοποθετείται, τόσο για την αποφυγή ατυχήματος όσο και για τη διευκόλυνση των εργασιών.

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο στον Δήμο Γρεβενών για την ανακοίνωση που ενημερώνει και δείχνει σεβασμό προς τους δημότες. Και παρά του ότι πρόκειται για πραγματικο έργο θεωρεί σημαντικό να αναγνωρίσει και να αναφέρει ότι θα δημιουργηθεί αναστάτωση στην καθημερινότητα και προσπαθεί να έχει τους δημότες με το μέρος του ζητώντας ευγενικά την κατανόηση τους. Επικοινωνιακά πολύ σωστή ανακοίνωση. Όχι όπως στον Δήμο Κοζάνης που η κάθε υπηρεσία σκάβει όπου γουστάρει, γράφουν δύο γραμμές από υποχρεώση-και όχι παντα- για ενημέρωση και αφήνουν πίσω τους κρατήρες χωρίς να νιώθουν καμμιά υποχρεώση, έστω για τους τύπους, να κάνουν έκκληση για κατανόηση προς τους δημότες. Επικοινωνιακά η στάση του Δήμου στην Κοζάνη δείχνει να είναι ” έτσι είναι και άμα γουστάρετε”

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.