Υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση προϋπολογισμού 36.359,32€ (με ΦΠΑ) για το έργο «Αποκατάσταση φθορών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και επισκευή εξωτερικού στεγάστρου στο Διοικητήριο Πτολεμαΐδας»  από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη

20 Ιουνίου 2022
13:40

 

Την Προγραμματική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου ««Αποκατάσταση φθορών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και επισκευή εξωτερικού στεγάστρου στο Διοικητήριο Πτολεμαΐδας»  υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπιδης.

Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Κοζάνης. Ο προβλεπόμενος χρόνος υλοποίησης του έργου είναι τρεις μήνες.

Αντικείμενο του έργου είναι η επισκευή της κεραμοσκεπής, με αφαίρεση κεραμιδιών, τοποθέτηση λαμαρίνας και επανατοποθέτηση τους και κατασκευή υδρορροών. Η αφαίρεση της επένδυσης πλακιδίων και τη βαφή των εξωτερικών επιφανίων τοίχων και την αντικατάσταση των επιχρισμάτων και τη βαφή των εσωτερικών επιφανειών τοίχων. Επίσης, περιλαμβάνει την επισκευή του εξωτερικού στεγάστρου με την τοποθέτηση κυψελωτών πολυκαρβονικών φύλλων, την ενίσχυση του υφιστάμενου σκελετού και την τοποθέτηση υδρορροών.

Η Περιφερειακή Αρχή υλοποιεί έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής των πολιτών και των εργαζομένων.

7 σχόλια

  • 35 ΧΙΛ στην Πτολεμαΐδα σιγά μην πάθεις τίποτα Γιώργο.

    Την ίδια ώρα δίνεις 50 εκ για την δεύτερη πανεπιστημιούπολη στην κοζάνη και στην Πτολεμαΐδα ΤΊΠΟΤΑ σε υποδομές του πανεπιστημίου

  • Άρχισε ο φθηνός λαικισμός και οι παλαιομοδιτικες πρακτικές
    για έργο 29000 € χωρίς ΦΠΑ το διαφημίζουν και με φωτοgραφία!!!!

  • Επισκευή κεραμοσκεπής,έργο πνοής και ανάπτυξης του τόπου,σε λίγο θα μιλούν και για καινούριες σακούλες στους κάδους σκουπιδιών!
    Η ανάπτυξη των Επιτελικων!!!!
    Απ’ τα Πετσοταισματα των εκατομμυρίων στα πενηντάλεπτα για τον λαο.
    Γεμίσατε τη Δυτική Μακεδονία με Σινικά τείχη μπουρδολογιας!Η Δίκαιη Ανάπτυξη!!

  • Το να κινείται το χρήμα είναι πολύ καλό.Εκανε και κάνει πολλά ο Περιφέρειάρχης.Τι άλλο θέλετε τέλος πάντων από αυτόν. Πυροσβεστική, Αστυνομία, Διοικητηρια,δρόμους, γεωτρήσεις. Εν πάσει περίπτωση η Κοζάνη είναι έδρα της Περιφέρειας. Από εμένα ένα μεγάλο ευχαριστώ.

  • Έργα πνοής ο Γιωρικας των κήπων
    μια σκεπή! αχαχαχαχαχα! Γελάει ο κόσμος με τον ανύπαρκτο!

  • Επισκευή κεραμοσκεπών και μόνο αυτό γίνεται διότι αυτό διεκδικήθηκε από τον Δήμαρχο.
    Το Campus του Πανεπιστημίου της Πτολεμαΐδας στο πρώην στρατόπεδο ξεχάστηκε.
    Η νέα χάραξη της σιδηροδρομικής γραμμής δεν διεκδικείται από τον Δήμο σύμφωνα με προηγούμενε ς δημοσιεύσεις.
    Βιβλιοθήκη ανάλογη της Κοζάνης δεν πρόκειται να κατασκευασθεί στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν διεκδικείται από τον Δήμο.
    Άραγε υπάρχει κάποιο σχέδιο με στόχους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.