Εορδαία: Aνοιχτή συνέλευση στο Ανατολικό για την επικινδυνότητα της κεντρικής Οδού

21 Ιουνίου 2022
10:50

Εξελίξεις δρομολόγησε η αντίδραση ιδιοκτητών καταστημάτων αναψυχής του Ανατολικού, για το θέμα της επικινδυνότητας της κεντρικής οδού του χωριού, με διερχόμενους οδηγούς να αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες, μετά την ενημέρωση του Εισαγγελέα Κοζάνης, και εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται ανοιχτή συνέλευση, όπου και θα τεθούν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επαγγελματίες και κάτοικοι.

Αίτημα της γενικής συνέλευσης, με αποδέκτες όλους τους αρμόδιους φορείς θα είναι παρεμβάσεις εντός της οδού, ώστε να ανακόπτεται η ταχύτητα των οχημάτων, πρακτικές που έχουν εφαρμοστεί σε άλλες περιοχές της χώρας και έχουν αποδώσει.

Επιπλέον ο Δήμος Εορδαίας και η Κοινότητα Ανατολικού θα υποβάλουν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, έναν πλήρη φάκελο, όπου θα παραθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία που καθιστούν την κεντρική οδό επισφαλή αξιώνοντας άμεσα λύση, ενώ, ανάλογο έγγραφο θα κατατεθεί και στην Εισαγγελία Κοζάνης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

2 σχόλια

  • Χρόνια φωνάζουν οι κάτοικοι οι πρόεδροι οι επαγγελματίες, αλλά βλέπεις οι καλύτεροι επαγγελματίες, δηλαδή οι βουλευτές οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες, αρκούνται να περνάνε μια φορά στα 4χρόνια να μοιράζουν υποσχέσεις και να αναθέτουν το πρόβλημα στη γραφειοκρατία.
    Ατυχήματα έχουν γίνει πάρα πολλά και γίνονται συνεχώς σε αυτή την οδό, ευτυχώς ο Θεός φυλάει και δεν έχει γίνει κάτι μη αναστρέψιμο, γιατί τότε αλίμονο στους “άρχοντες”. Οι οποίοι ήδη άρχισαν να ετοιμάζουν τα εκλογικά τους επιτελεία….για κοπιάστε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.