Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης: “Η καταστροφική εξέλιξη της επένδυσης White Dragon φέρνει για ακόμα μια φορά την Δυτική Μακεδονία στο σημείο μηδέν”

21 Ιουνίου 2022
20:42

Η καταστροφική εξέλιξη της επένδυσης White Dragon φέρνει για ακόμα μια φορά την Δυτική Μακεδονία στο σημείο μηδέν. Η κυβέρνηση απέτυχε να εντάξει την περιοχή σε ένα τεράστιο έργο χιλιάδων Θέσεων εργασίας. Οι κυβερνητικές επιλογές που αφορούν το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ και η ανικανότητα αντιμετώπισης της ακρίβειας έχουν εξοντώνει τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας οι οποίοι δεν βλέπουν κανένα φως στο τούνελ της κρίσης. ‘Ηρθε η ώρα οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος της περιοχής μας να απολογηθούν.

Η σημερινή αποτυχία δείχνει ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αποτελεί πύρινα σταθερότητας και αξιοπιστίας στην περιοχή. “Εχουμε όραμα και σχέδιο για την Δυτική Μακεδονία. Δεν Θα επιτρέψουμε την περαιτέρω οικονομική συρρίκνωση της Κοζάνης.

21 σχόλια

  • Όταν έχεις δώσει τα ¨σπλάχνα¨ σου για την ανάπτυξη της χώρας σου και η πολιτεία δεν σου αναγνωρίζει τίποτε ο μοναδικός τρόπος για να τους τιμωρήσεις είναι ένας και μοναδικός. Να μην ξαναδούν την εξουσία γιατί δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτε για την χώρα τους λόγω ανικανότητας.

  • Δηλαδή εσείς σαν ΠΑΣΟΚ κιναλ κτλ, θα είχατε αναχαιτίσει την εκ των έσω υπονόμευση του έργου απο εταιρείες με πολλαπλά συμφέροντα ? Και αν ναι πως ? Δίνοντας τους «κίνητρα»? Ήρεμα ρωτάω α να σας θυμίσουμε οτι η απολιγνιτοποηση εχει ξεκινήσει εδω και χρόνια και πρώτη φιρα γίνεται κουβέντα για σχέδιο . Με τα στραβά του ναι αλλα υπάρχει και διαμορφώνεται.

    • Εδώ και 3 χρόνια ακούγαμε κάθε μέρα πως το white dragon θα αλλάξει τις ζωές μας, να πάρουμε σπίτια στα χωριά, πως η δυτική Μακεδονία θα ξανακατοικηθει και τώρα μου λες συγνώμη λάθος δεν ξεραμε;

      • ήταν ακόμα σε στάδιο εκδήλωσης ενδιαφέροντος και προς ένταξη/έγκριση. Κανείς δεν είπε ότι οριστικοποιήθηκε ή υπογράφηκε. Το καθήκον σας είναι να τονίζεται ακριβώς την πραγματικότητα και όχι να πετροβολάτε και να εξωθείτε αυτούς που είπανε αυτά στο να τα λένε. Επίσης τονίζω και πάλι τα σοβαρά οικονομικά συμφέροντα που δεν ξέρουμε ακόμα πως ενήργησαν.
        Α και κάτι άλλο ήδη εγκρίθηκαν project υδρογόνου αν δεν σας αρέσει ξυδάκι

  • Έχουμε ένα θέμα με το συντακτικό η είναι ιδέα μου;

    Αγαπημένο σημείο της ανακοίνωσης του δεκαπενταμελές “Εχουμε όραμα και σχέδιο για την Δυτική Μακεδονία.”
    -Γιατι δεν μας το λέτε; Περιμένετε να σας ρωτήσουμε και να βγάλετε άλλη ανακοίνωση με την απάντηση; Γιατί δεν μας αναλύετε τα επιχειρήματα σας; Περιμένετε να σας δώσει γραμμή το κόμμα για το τι θα πείτε;
    Η αρχή είναι η ήμισυ του παντός και εσείς δεν ξεκινήσατε καλά.

    • Ελπίζω να μην είσαι από τα μέλη της νομαρχιακής που θέλουν χάρτη για να βρουν την τοποθεσια των γραφείων.
      Θα σας γλενταμε στο ΣΥΡΙΖΑ νιαου

      • Εσύ που μιλάς για γλέντια φαντάζομαι έχεις τραπέζι με το ονοματεπώνυμό σου στα μπουζουκομάγαζα της περιοχής…

      • Καμία απόλυτος σχέση με δημόσιο και κόμματα…. Με τέτοια μυαλά φιλαράκι μου δεν πρόκειται να πάμε ποτέ μπροστά καλή σου μέρα!!!

        • Επίσης πολίτη της Κοζάνης official το μη φας έχουμε γλαρόσουπα δεν πήγαινε για το σχόλιο σου αλλά για το δημοσίευμα!

  • Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους στο White Dragon όλοι όσοι μπήκαν (Damco, ΕΛΠΕ, Motor Oil, Σωληνουργεία, ΤΕΡΝΑ κλπ) περίμεναν να βάλουν άλλοι τα φράγκα και αυτοί να κάνουν το μάγκα στα τζάμπα. Επειδή αυτή η κυβέρνηση είναι γενικά εναντίον των κρατικοδίαιτων δεν ήθελε να πληρώνει τους καπελάδες γι’ αυτό και δεν το υποστήριξε. Όλοι οι μέτοχοι όμως είχαν ήδη άλλες δικές τους επενδύσεις και σιγά μην έδιναν προτεραιότητα στη Δυτική Μακεδονία που είναι πολύ μακριά απ’ την Αθήνα.
    Τώρα έχουμε το ΠΑΣΟΚ που πουλάει αντιπολίτευση στην περιοχή και που όλοι ξέρουμε τι ρόλο έπαιξε στη χρεωκοπία της ΔΕΗ με τους πρασινοφρουρούς του.
    Έτσι έχουν τα πράγματα πάνω κάτω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.