kozan.gr: Έχουν οι αγρότες τον πόνο τους, για τις ζημιές που υπέστησαν από τη θεομηνία, έχουν και τον Κ. Μιχαηλίδη που “μοίρασε” ευθύνες και στους ίδιους: “Αν – νωρίτερα – ερχόταν ένα θέμα εδώ για βελτίωση των καναλιών νομίζω ότι η ζημιά που θα είχαν υποστεί θα ήταν πολύ λιγότερη. Δεν υπήρχε τέτοιο αίτημα – τοποθέτηση αυτά τα 3 χρόνια. Ό,τι μας αναλογεί να το αναλάβουμε αλλά εγώ προσωπικά κι ο καθένας εδώ μέσα, σίγουρα δεν αισθάνεται καλά να απολογείται. Πρέπει να βοηθήσουμε αλλά και νωρίτερα αυτοί να δημιουργήσουν αυτά τα αιτήματα που θωρακίζουν τα αγροκτήματα τους” (Bίντεο)

21 Ιουνίου 2022
21:06

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Κ. Μιχαηλίδη κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης όταν στη συζήτηση για τις ζημιές που υπέστησαν αγρότες της περιοχής, στον κάμπο Σαριγκιόλ, “μοίρασε” ευθύνες και στους αγρότες, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αν – νωρίτερα – ερχόταν ένα θέμα εδώ για βελτίωση των καναλιών νομίζω ότι η ζημιά που θα είχαν υποστεί θα ήταν πολύ λιγότερη. Δεν υπήρχε τέτοιο αίτημα – τοποθέτηση αυτά τα 3 χρόνια. Ό,τι μας αναλογεί να το αναλάβουμε αλλά εγώ προσωπικά κι ο καθένας εδώ μέσα, σίγουρα δεν αισθάνεται καλά να απολογείται. Πρέπει να βοηθήσουμε αλλά και νωρίτερα αυτοί να δημιουργήσουν αυτά τα αιτήματα που θωρακίζουν τα αγροκτήματα τους”

Δείτε OΛH την τοποθέτησή του. Τα συμπεράσματα δικά σας

13 σχόλια

  • η φυση φταιει κυριακο που δεν σας προειδοποίησε νωρίτερα πες για καμία μεταγραφή και ασε τα παρακαναλα ησυχα!!!

  • Ο/Η Αφού φέραμε τα φωτοβολταϊκά στην Κοιλάδα του Δήμου Ελλησπόντου όλα καλά λέει:

    Καλό θα ήταν εσείς οι ποδοσφαιριστές να κάνετε ένα δημοτικό συμβούλιο με στολές ποδοσφαιριστών.. εντάξει οι τερματοφύλακες να μην φοράνε γάντια

  • Στην αγωνιώδη προσπάθειά του,να δηλώσει παρών στο δημοτικό συμβούλιο,ο συγκεκριμένος κύριος πετάει όποια ατάκα του κατέβει στο κεφάλι.
    Σήμερα αποφάσισε να αποδώσει ευθύνες στους αγρότες και τα τοπικά συμβούλια.
    Ας καθίσει μια φορά μπροστά στους δημότες και ας κάνει την αυτοκριτική του.Έλεος πια με την αποποίηση των ευθυνών από τους ανεύθυνους….

  • Γιατί δεν λες την αλήθεια ότι τους προέδρους τους έχετε γραμμένους στην κυριολεξία. Όλοι οι πρόεδροι παλεύουν μόνοι τους. Αλλά κάνε λίγο υπομονή και σε λίγους μήνες θα σας στείλουνε σπίτια σας.

  • Κυριάκο, ως δήμαρχος Δημ.Υψηλαντη έκανες κάτι;παρότι σαν αγρότες σε είχαμε ενοχλήσει…έστω και μεμονωμένα. Λιγη ντροπή πια!Μόνο υποσχέσεις…”μη στεναχωριέσαι θα γίνουν!” Ακόμη γίνονται…αρε φουρκα, που λένε και οι φίλοι μας οι κοζανιτες…Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε!

  • Αιντε αιντεεεε….οι μισοί αγρότες είναι συγγενείς σου και οι άλλοι μισοί “φίλοι” σου….ντροπή και μόνο οι τοποθέτηση σου

  • Κύριε Μιχαηλίδη δν έχεις ιδέα οπότε μην εκφέρεις άποψη,μια χαρά βολευτηκες στην καρέκλα σου κ μιλάς κιόλας για πάνε στα χωράφια δες τι γίνεται γιατί όσες φορές αυτοί οι άνθρωποι ζήτησαν βοήθεια έκανες την παλαβή όπως κ οι περισσότεροι από εσάς.μην μας υποτιμάται έλεος

  • Αφού είναι έτσι ας τα έφτιαχνες εσύ όταν ήσουν δήμαρχος Υψηλάντη το πρόβλημα υπήρχε όχι δεν ήξερες Μιχαηλίδη

  • Ο ανύπαρκτος προσπαθεί με όποιο τρόπο μπορεί να δηλώσει παρών.
    Έτσι σήμερα βρήκε τον τρόπο,ενοχοποιώντας τους αγρότες και τους τοπικούς άρχοντες.
    Τόσα ξέρει,τόσα λέει….

  • Αγροτες που τον ψηφισατε ,απολαυστε τον!!!!ας προσεχατε ….ας προσεχατε….εμεις τον ξεραμε…..

    • Εγώ προσωπικά αν κ αγρότης δν τον ψήφισα γιατί ξέρω πολύ καλά τι εστί Κυριάκος τον φάγαμε στην μάπα τόσα χρόνια κ τώρα κ καλά προσπαθεί να βγει κ από πάνω,κ φυσικά κ κανέναν από αυτούς δν ψήφισα γιατί όλοι για την καρέκλα κ τα δήθεν είναι φωτογραφίες κ μπλα μπλα μπλα μόνο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.