Γ. Βασιλειάδης: “. Οι υψηλές τιμές, θερμοκρασίας και οι χαμηλή υγρασία, σε συνδυασμό με την ενίσχυση των ανέμων σήμερα, αλλά κυρίως αύριο, θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για ανάπτυξη και επέκταση πυρκαγιών”

22 Ιουνίου 2022
14:40
Κανένα σχόλιο

Σε άνοδο η θερμοκρασία σήμερα αλλά και αύριο, προβληματίζει όμως το γεγονός, ότι αναμένεται ενίσχυση των ΒΔ ανέμων τόσο σήμερα, αλλά κυρίως αύριο, κάτι για το οποίο έχω αναφερθεί εδώ και αρκετές ημέρες. Οι υψηλές τιμές, θερμοκρασίας και οι χαμηλή υγρασία, σε συνδυασμό με την ενίσχυση των ανέμων σήμερα, αλλά κυρίως αύριο, θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για ανάπτυξη και επέκταση πυρκαγιών. Δώστε προσοχή, αποφύγετε την έτσι και αλλιώς παράνομη ενέργεια ανάματος φωτιάς για να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με δυσμενείς συνθήκες.
Με προβληματίζει όμως η πιθανότητα εκδήλωσης αστάθειας για τις απογευματινές ώρες σήμερα – οριακά στα βορειότερα και ανατολικότερα τμήματα της περιφέρειας – από την άποψη ότι δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν ξερικές καταιγίδες, ικανές όπως έχουμε δει στο παρελθόν να προκαλέσουν φωτιά σε χορτολιβαδικές ή δασικές εκτάσεις. Ανάλογος κίνδυνος και ίσως πιο αυξημένος, ισχύει και για αύριο το απόγευμα. Διπλή προσοχή λοιπόν.
Γ. Βασιλειάδης – Προγνώστης καιρού

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.