Ο οργανισμός νεολαίας “GO Alive” αναζητά 4 νεαρούς συμμετέχοντες 18-30 ετών και 1 αρχηγό χωρίς όριο ηλικίας για το Youth Exchange “The Art of Theatre” με θέμα την τέχνη του θεάτρου

28 Ιουνίου 2022
12:22
Κανένα σχόλιο

Ο οργανισμός νεολαίας “GO Alive” αναζητά 4 νεαρούς συμμετέχοντες 18-30 ετών και 1 αρχηγό χωρίς όριο ηλικίας για το Youth Exchange “The Art of Theatre” με θέμα την τέχνη του θεάτρου και τις πρακτικές γνώσεις γι’ αυτό.

Στόχοι είναι:
-Οι συμμετέχοντες να μπορούν να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη και να είναι σε θέση να μιλήσουν όταν βρίσκονται μπροστά σε κόσμο
-να αποκτήσουν δεξιότητες ομαδικής εργασίας
– να αποκτήσουν πολύπλευρες γνώσεις στο χώρο του θεάτρου, και να εμπλακούν σε όλη τη διαδικασία προετοιμασίας ενός θεατρικού έργου-αφήγησης (σενάριο, υποκριτική, σκηνοθεσία)
– να μυηθούν στις τεχνικές και το έργο παγκοσμίου φήμης συγγραφέων και σεναριογράφων
-να έχουν την ευκαιρία να μάθουν νέα πράγματα διασκεδάζοντας, σ’ ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι αισθάνονται τη μεγαλύτερη έμπνευση για τη δημιουργία.

Πότε; 8-20 Αυγούστου
Πού; Tryavna, Bulgaria
Ανοιχτές αιτήσεις έως την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Συμπλήρωσε την αίτησή σου ΑΜΕΣΑ:
https://forms.gle/qgDtoGBSpULvJnnd7

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής επιδοτούνται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, στο πλαίσιο του έργου “The Art of Theatre”, ενώ τα έξοδα μετακίνησης αποζημιώνονται έως το ποσό των 180,00€.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.