Η Μαρία Τσιομπάνου επανεκλέχθηκε στη θέση της Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων

28 Ιουνίου 2022
11:37
Η Μαρία Τσιομπάνου επανεκλέχθηκε στη θέση της Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων.
Όπως γράφει στο προσωπικό της προφίλ στο facebook:
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, για την μεγάλη τιμή που μου επιφυλάξατε να με επανεκλέξετε στη θέση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων και να μου δώσετε την ευκαιρία να συνεχίσω να υπηρετώ πρωτίστως και πάνω από όλα τις ελληνικές εργοληπτικές επιχειρήσεις χωρίς κανενός είδους διακρίσεις και στεγανά.
Σας ευχαριστώ θερμά για μία ακόμα φορά που με τιμήσατε με την ψήφο σας.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.