kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: «Σύσφιξη σχέσεων»

28 Ιουνίου 2022
11:44

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο συνδυασμός της “Ενότητας”, λίγο πριν ξεκινήσουν τα «μπάνια του λαού», θα έχει συνάντηση για ένα “απεριτίφ”. Τα πράγματα, κατά κοινή ομολογία, δεν πηγαίνουν καλά για το συνδυασμό, το μέλλον του κρίνεται αβέβαιο και χρειάζεται σύσφιξη σχέσεων. Έτσι λοιπόν την Παρασκευή, στις 21:00, ο συνδυασμός θα “ανηφορίσει” για το cafe-bar Άλσος στο παρκάκι του Αγ. Δημητρίου στην Κοζάνη.

Η Χύτρα

26 σχόλια

  • θα πληρώσουν ή θα το βρουν απ’ τα ενοίκια οι τζαμπατζήδες;
    τελευταίες φορές είναι σε ενα χρόνο τους ξεφορτονώμαστε

  • Δήμαρχος να σου πετύχει… περνάει Κυριακή πρωΐ δίπλα από τον κόσμο στα τραπεζάκια στην πλατεία και δε χαιρετά κανέναν, μόνο τάχα μου βγάζει και τσεκάρει το κινητό του… αν ήταν ο Πάρης δε θα άφηνε άνθρωπο να μη τον χαιρετήσει!

    • Γι αυτό φαντάζομαι τον ψήφιζες για δήμαρχο τόσες φορές Ε; επειδή σου έλεγε καλήμερα.,???!!!
      Το ότι ζεις σε μια μαύρη και άχρηστη πόλη, ενώ θα μπορούσε αυτή η πόλη με τους πόρους που είχε, να ήταν σε πολλά επίπεδα ανταγωνιστική και με καλύτερο βιοτικό επίπεδο… Αυτό δεν το σκεφτόσουν όταν τον ψήφιζες Ε;. Η καλημέρα του σου έλειψε…
      Οτι να ναι!!!

    • Ρε φίλε, πώς έφτανε μέχρι το γραφείο ο Πάρης άμα χαιρετούσε 500 άτομα; Εσύ γιατί χρειάζεσαι τόσο να σε χαιρετάνε;

  • Θα δει ποιος ποια από αυτούς που έχουν περισσέψει και Δευτέρα πρωί θα τους ανακοινώσει είτε ως εντεταλμένους είτε ως ειδικούς συνεργάτες είτε μέλη σε κανένα διοικητικό συμβούλιο και όλα καλά.
    Τακτική Μαλουτα. Τους δίνω λίγο ψωμάκι για να είναι μαζί μου.

  • Γκουτ Μπαι
    Αρκετά παρακουρασαν με την έλλειψη οράματος και τις καθημερινές προσωπικές τους τριβες

  • «Καταπέλτης» κατά της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης, η ΕΠΩΝΥΜΗ, δημοσκόπηση του kozan.gr, που διεξήχθη μέσω facebook – Μεγάλο δείγμα συμμετοχής, με 630 ψήφους (επώνυμες), για τις επιδόσεις της Δημοτικής Αρχής – Το τελικό αποτέλεσμα

    Σ’ ένα ερώτημα που οι πολίτες κλήθηκαν να επιλέξουν, ΕΠΩΝΥΜΑ, ψηφίζοντας με το προφίλ τους, μέσω facebook, το αν επιβραβεύουν ή απορρίπτουν το μέχρι στιγμής έργο της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης, η συμμετοχή στη δημοσκόπηση του kozan.gr ήταν άκρως εντυπωσιακή, καθώς, σε διάστημα μόλις 12 – παρά κάτι – ωρών (έναρξη 08:20 το πρωί), κατεγράφησαν 630 ψήφοι.

    Το αποτέλεσμα είναι συντριπτικά αρνητικό για τη Δημοτική αρχή, καθώς στο ερώτημα “Πως κρίνετε, μέχρι σήμερα, τη θητεία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης;”, τα αποτελέσματα ήταν τα παρακάτω:

    1. Κακή 474 ψήφοι

    2. Από τις χειρότερες όσων θυμάμαι ψήφοι 60 ψήφοι

    3. Μέτρια 58 ψήφοι

    4. Καλή 38 ψήφοι

    Οι 630 επώνυμες ψήφοι αποτελουν ένα τεράστιο δείγμα συμμετοχής και τα αποτελέσματα μπορείτε να δείτε “ζωντανά” εδώ (στη δημοσκόπηση). Μάλιστα, στη δημοσκόπηση στο facebook, πατώντας την τελευταία δεξιά εικονίτσα στην κάθε επιλογή (όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα), μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα πρόσωπα που την επέλεξαν, γεγονός που αποδεικνύει την αξιοπιστία της δημοσκόπησης.

    Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση

    ** Η δημοσκόπηση θα μείνει ενεργή ώστε να είναι προσβάσιμη (καθώς δεν υπάρχει από το facebook επιλογή για ολοκλήρωσής της, πέραν της διαγραφής) ωστόσο για το kozan.gr, ολοκληρώθηκε, όπως προαναγγέλθηκε, στις 20:00. Σε κάθε περίπτωση, οποιοσδήποτε θέλει να ψηφίσει μπορεί το κάνει ακόμη και τώρα.

    https://espa-epidotoumena.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3-2/?fbclid=IwAR005dStZ1i8P_MCqTS8yzFFrmA4Bz0Fs42uO2bMe1rG-TJ8VzemsDdsGYc

    • Ψάχνω του 38 που ψήφισαν καλή..και λέω 11 δημοτικοί σύμβουλοι, 10 ειδικοί σύμβουλοι μήπως ξέρετε τους άλλους 17;

    • Είπαμε να γράφετε καμία χαζομάρα να γελάμε αλλά αυτό με την δημοσκοπηση αλλά επειδή δεν είμαστε χθεσινοί το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό.

      Μπορείτε να βρείτε κάτι άλλο λογικό.

      Επίσης όλο αυτό το κείμενο δείχνει την ξεκάθαρη αντιπάθεια και τον πόλεμο στον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή.

      Όποιος έχει κότσια ας βγει δημόσια να τα πει, αλλά στο δημόσιο λόγο όλοι καφέ σε γνωστά στέκια.

      • Ναι,θα σε φοβηθούμε αγαπητέ. Σιγά μη μας μαλώσουν οι αποτυχημένοι. Ευτυχώς σε 14 μήνες ο κύκλος τελειώνει. Στα σπιτάκια σας όλοι ενωτικοί. Τέλος

  • Το αναψυκτήριο του Αγίου Δημητρίου νοικιάστηκε από τον δήμο περίπου 4000 το μήνα. Ο δήμος Κοζάνης θα έπρεπε να έχει εισπράξει περίπου 1.600.000€. Πόσα χρήματα μπήκαν στο ταμείο του Δήμου;

  • ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΜΑΛΟΥΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΤΟ 2018 ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΟΥΤΕ

  • Και καλά η “ΕΝΟΤΗΤΑ” πνέει τα λοίσθια, αν ήταν κυβέρνηση θα είχε φύγει νύχτα. Το ερώτημα είναι πως οι δύο συνεργαζόμενοι αρχικά επέλεξαν να συνεργαστούν με αυτούς και… εντάξει έκαναν το λάθος, άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε, πως συνεχίζουν να συνεργάζονται και να φορτώνονται την φθορά που κατά κύριο λόγο ανήκει στον επικεφαλής δηλαδή τον δήμαρχο. Δεν καταλαβαίνουν ότι μαζί με έναν ήδη ξοφλημένο δήμαρχο ξόφλησαν κι αυτοί; Ο δήμαρχος τουλάχιστον θα έχει δύο τετραετίες δήμαρχος αυτοί τι θα έχουν;

  • Την Παρασκευή το μόνο που πρέπει να κάνουν να παραιτηθούν οι σύμβουλοι μέχρι τον αριθμό που θα συμπληρώσουν οι επιλαχόντες τις κενές θέσεις, να παραιτηθεί ο δήμαρχος και να εκλεγεί “μεταβατικός” μέχρι τις εκλογές αφού δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Αν θέλουν να προσφέρουν πραγματικά στην πόλη και να φύγουν με το κεφάλι ψηλά. Για λόγους υστεροφημίας. Εντάξει παιδιά αυτά μπορούσαμε να κάνουμε αυτά κάναμε.

  • κληροδοτήματα αναξιοποίητα και ακριβά ενοίκια για τη στέγαση υπηρεσιών

    μεγάλα έργα ανύπαρκτα και αποτυχημένες ανακατασκευές

    καινούργια δημόσια κτήρια χωρίς θέσεις στάθμευσης ούτε για το προσωπικό.

    το τσιμέντο στρώνεται παντού και το πράσινο εγκαταλειμμένο στην τύχη του συρρικνώνεται

    η οικονομία της περιοχής περιορίζεται χάριν της “κλιματικής ουδετερότητας”

    στα διοικητικά θέματα όπως του δηπεθε το απόλυτο μπάχαλο

    τι να συζητήσουν τι να πουν και τι σύσφιξη σχέσεων να κάνουν είναι καταδικασμένοι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.