kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Συνάντηση Σ. Καμπουρίδη με Ν. Τσιαρτσιώνη & Χ. Σάββα

29 Ιουνίου 2022
08:21

 

Ο επιχειρηματίας & πρώην περιφερειακός σύμβουλος, Σ. Καμπουρίδης, o οποίος συνεχίζει τον κύκλο επαφών και συναντήσεων, με διάφορα πρόσωπα, από διάφορους πολιτικούς χώρους, με απώτερο σκοπό την κατάρτιση ψηφοδελτίου, για το Δήμο Κοζάνης,  βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με τους Ν. Τσιαρτσιώνη & Χ. Σάββα. Zήτησε κι άκουσε τις συμβουλές τους αλλά εμμέσως πλην σαφώς “αιτήθηκε” και τη στήριξή τους, χωρίς όμως να λάβει καμία υπόσχεση ή δέσμευση γι’ αυτό.

Η Χύτρα

14 σχόλια

  • ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ .

    • Ο Σταυρος γνωριζει ότι μπορεί καλύτερα από τον αντιδημαρχο του τιποτα και ψαχνει με σοβαρότητα. Το ότι δεν θα έχει ανταπόκριση οφειλεται στο ότι υπάρχουν καλύτεροι γιατί και αυτός (οπως και ο Κωστας) δεν έχουν του υπόβαθρο που πρέπει να υπάρχει σε μια τόσο σημαντικη θέση.

      • Ποιοί είχαν υπόβαθρο; Οι κρατικοδίαιτοι μούτοι; Προτιμώ επιχειρηματίες με εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα που φορούν παντελόνια!

    • Ο Κώστας να πάει με αυτόν. Δεν ειδαμε και κάτι τόσα χρόνια. ΑΣε που θα του κανει ζημιά και θα φύγει στα μισά.

  • ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΖΙΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΟΙ ΕΚΠΗΞΕΙΣ

  • Με λύπη μου θα αναφέρω ότι θα εκτεθούν πολύ Από τους παραπάνω
    Ήμουν παρών στη συνάντηση αυτά τα συμπεράσματα μένει να αποδειχθούν
    Καλό είναι τα συμπεράσματα να βγαίνουν μετά από πράξεις και έργαΗ μιζέρια μέχρι σήμερα τουλάχιστον φαίνεται και φαίνεται ποιοι την δημιουργήσαμε αλλά εμείς την ζούμε

  • ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΧΩΡΑ! ΜΟΝΟΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ …ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ !ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.