Κozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τζουμερκιώτης, ωρυόμενος, με κραυγές, όπως κάνεις δεν τον είχε ξαναδεί

29 Ιουνίου 2022
07:36

 

Αυτά που συνέβησαν στην τελευταία συνεδρίαση τoυ Δ.Σ. της ΕΠΣ Κοζάνης δεν έχουν προηγούμενο. Η υπόθεση που είχε αποκαλύψει η στήλη (κλικ εδώ), με κάποιες από τις τελευταίες πληρωμές του πρώην ταμία, της ΕΠΣ Κοζάνης, Γ. Τζουμερκιώτη, να έχουν γίνει σε χρονική περίοδο που είχε εκλεγεί νέος ταμίας κι ο ίδιος είχε απολέσει την ιδιότητά αυτή (του ταμία), τέθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο, με τον Γρηγόρη να στριμώχνεται αρκετά και κάποια στιγμή να χάνει την ψυχραιμία του. “Σταματήστεεεεεεε!!!!  Δεν με αφήνετε να μιλήσω!!! Δεν με ακούτε!!. Δε θα με βάλει κανένας σας στη γωνία”, ήταν μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Γρηγόρης,   στριγκλίζοντας – κυριολεκτικά – και κουνώντας έντονα τα χέρια. “Μην κουνάς χέρια και μη φωνάζεις, μόνο έγγραφα”, του είπε κάποιος από το Δ.Σ. ζητώντας του για πολλοστή φορά να απαντήσει  επί της ουσίας, δηλαδή, πώς ενώ είχε εκλεγεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο, εκείνος συνέχισε, χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτα, να λειτουργεί ως ταμίας κάνοντας πληρωμές. Ο  Γρηγόρης υποστήριξε ότι πολλές από αυτές τις επίμαχες πληρωμές που εκτέλεσε, μπορεί στις χειρόγραφες αποδείξεις να έχουν ημερομηνίες μεταγενέστερες, δηλαδή όταν πλέον δεν ήταν ταμίας, όμως είχαν γίνει μέσω e-banking νωρίτερα, απλά εκείνος, είχε την πρακτική – συνήθεια να κόβει όλες τις χειρόγραφες αποδείξεις στο τέλος του μήνα. Βέβαια, για τρεις απ’ αυτές τις πληρωμές, που του έδειξαν ότι έγιναν μέσω e-banking, μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. κι ο ίδιος  παραδέχτηκε ότι όντως συνέβησαν, δεν έδωσε καμία πειστική απάντηση και κρίνοντας από την επιχειρηματολογία που χρησιμοποίησε μάλλον επιχείρησε να υποβαθμίσει το θέμα,  σα να έλεγε: “Ε, δεν έγινε και κάτι”. Παρά τους ισχυρισμούς του Γρηγόρη για την πλειοψηφία των πληρωμών, οι διαφωνούντες, μαζί του, στο Δ.Σ., κατέρριψαν τους ισχυρισμούς του, υποστηρίζοντας, το προφανές, ότι από τη στιγμή που δεν ήταν ταμίας δεν είχε κανένα δικαίωμα να “κόψει” ούτε χειρόγραφες αποδείξεις. Εκείνος, αντιλαμβανόμενος ότι σφίγγει ο κλοιός γύρω του και ότι κανείς δεν πείθεται από τα λεγόμενά του, αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος. Το αν θα υπάρξει και συνέχεια, αναμένεται με ενδιαφέρον. Διότι, απ’ όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια των αντιπαραθέσεων, η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Κοζάνης δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει το θέμα δικαστικά με ό,τι αυτό συνεπάγεται, για τον Γρηγόρη, αν εν τέλει η δικαιοσύνη αποφανθεί ότι υπήρξαν νομικά παραπτώματα.

Η Χύτρα

Ένα σχόλιο

  • Δηλαδή πλήρωσε 333,30 Ευρο. Δεν τα πήρε ο ίδιος … πλήρωσε… Που είναι το νομικό θέμα, παράβαση καθήκοντος από την οποία ο ίδιος δεν προσπόρισε κανένα οικονομικό όφελος. Τώρα η διοίκηση του Άξιου Γιάννη μπορεί να έχει πολλά για τους προηγούμενους, αλλά δεν είναι ο Γρηγόρης ο «αποδιοπομπαίος».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.