Διαπρέπουν για μία ακόμα φορά μαθητές τους Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης

30 Ιουνίου 2022
15:05
Κανένα σχόλιο
Η μαθήτρια της τάξης πιάνου Τζούκα Παρασκευή απέσπασε Δίπλωμα πιάνου με Άριστα, Α΄ Βραβείο και «Βραβείο εξαιρετικής ερμηνείας». Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρώτη φορά απονέμεται από το Ωδείο μας ο τιμητικός αυτός τίτλος. Θερμά συγχαρητήρια στην ίδια και στην καθηγήτρια της κα Ειρήνη Ντελέζου.  Ο μαθητής της τάξης πιάνου Αργύρης Παπαδόπουλος απέσπασε Πτυχίο πιάνου με Άριστα. Θερμά συγχαρητήρια

στον ίδιο και στον καθηγητή του κ. Τζούκα Γεώργιο. Ευχαριστίες στα μέλη της επιτροπής κυρίους Αλεξίου Απόστολο, Δημόπουλο Δημήτρη, Αλακιοζίδου Ερατώ και Κίτσο Βασίλειο. Η μαθήτρια της τάξης φλάουτου Βάϊα Κοκκινίδου απέσπασε Πτυχίο φλάουτου με Άριστα. Θερμά συγχαρητήρια στην ίδια και τον καθηγητή της κ. Παναγιώτη Εντβίν Παναγιώτου. Ευχαριστίες στα μέλη της επιτροπής κυρίους Παναγιώτη Κελέκη, Δομενικιώτη Δημήτρη, Κακαϊδή Νίκο και τον κ. Συγκούνη Χρήστο για τη συνοδεία πιάνου. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του Ωδείου μας για την επιτυχία τους, ευχόμαστε η απόκτηση των τίτλων σπουδών τους να είναι η αρχή μιας λαμπρής καλλιτεχνικής πορείας. θα θέλαμε να συγχαρούμε τους καθηγητές τους τόσο για την επιτυχία όσο και για το έργο τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.