Kozan.gr: Πέφτουν σοφάδες στο κτήριο της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη

1 Ιουλίου 2022
18:21

Πέφτουν σοφάδες στο κτήριο της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη. Αυτή τη φορά στο μπροστινό μέρος του πανέμορφου κτηρίου στην κύρια είσοδο.

13 σχόλια

  • Κρίμα εάν κτίριο …μη λειτουργικό αρχιτεκτονικά…χωρίς ταυτότητα στο εσωτερικό του …και κυρίως χωρίς χρήση…Δεν είμαι Πόντιος αλλά λυπάμαι που δεν υπάρχει ένας ενεργός ποντιακός σύλλογος στη Κοζάνη που θα έπρεπε να τον χρησιμοποιεί κατάλληλα με ποικίλες πολιτιστικές και πνευματικές εκδηλώσεις όπως σε άλλες πόλεις.

  • Μπορούσαν να τους κάνουν ένα μικρό καφενείο για να παίζουν πρέφα. Τα μεγάλα κτίρια θέλουν συντήρηση και λεφτά.. Δε πιστεύω να το χρηματοδοτήσει και πάλι ο Δήμος ή Περιφέρεια (δηλαδή εμείς)

    • Λυπάμαι πολύ που αποδίδετε τον χαρακτηρισμό “καφενείο για πρέφα” στον συγκεκριμένο χώρο. Γνωρίζοντας το έργο της λέσχης , περνώντας πολλές ώρες εκεί μέσα,σας διαβεβαιώνω πως έχει φιλοξενήσει πολλά σωματεία, συλλόγους κλπ. Επίσης εχει επιτεύξει πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων και δεν θα έπρεπε να μας περνάει αδιάφορο το γεγονός πως αποτελεί πολιτιστικό κέντρο για τους Πόντιους της περιοχης . Είμαι σίγουρη και για την άγνοια σας σχετικά με τα μαθήματα μουσικών οργάνων και χορευτικων που έχει οργανώσει η συγκεκριμένη λέσχη . Λυπάμαι πραγματικά που υποτιμάται η αξία των πολιτιστικών κέντρων,από ανθρώπους που βρίσκονται σε πλήρη άγνοια!

      • Με 300 ευρώ που παίρνει η λέσχη για την κάθε εκδήλωση δεν είναι φιλοξενία αλλά ενοικίαση. Όσο για τους σοφαδες που πέφτουν η περιφέρεια θα δώσει άλλες 27.500 ευρώ όπως το έκανε πρόσφατα εξάλλου.

  • Έλα Ιβάν. Ο Κώστας είμαι. Οι σοβάδες πέφτουν τι θα κάνουμε? Τα παιδιά παίζουν μπιρίμπα δεν μπορούν τώρα. Ο Γιώργος και ο Λάζος δεν δίνουν άλλα €. Στείλε σε παρακαλώ. ΠΑΟΚ ΟΛΕ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.