kozan.gr: To σημερινό παράδοξο περιστατικό στα Αλώνακια Κοζάνης: Την αγκάλιασαν και της απέσπασαν το χρυσό σταυρό που φορούσε …όμως, λίγα λεπτά, μετά της το επέστρεψαν!

2 Ιουλίου 2022
10:44
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου 2/7 στα Αλωνάκια Κοζάνης όταν δύο άγνωστα άτομα που συνάντησαν μια ηλικιωμένη του χωριού, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, της απέσπασαν το χρυσό σταυρό που φορούσε. Αφού αποχώρησαν, η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι της έλειπε ο σταυρός, ειδοποίησε το γιο της ο οποίος κι έσπευσε να ψάξει στους δρόμους του χωριού μπας και τους εντοπίσει. Όμως, οι ίδιοι οι δράστες, λίγα λεπτά αργότερα, επέστρεψαν μόνοι τους στην ηλικιωμένη λέγοντας της ότι κατά λάθος “σκάλωσε” ο σταυρός της σ’ έναν από αυτούς (που την αγκάλιασε) και της το επέστρεψαν. Αυτή η απρόβλεπτη στάση των δραστών μαθαίνουμε πως προβλημάτισε ακόμη και τους άνδρες της Ασφάλειας, που ειδοποιήθηκαν για το συμβάν, ωστόσο εικάζεται πως οι δράστες ίσως αντιλήφθηκαν κάτι εκ των υστέρων που θα αποτελούσε αποδεικτικό στοιχείο για τον εντοπισμό τους, γι’ αυτό κι είχαν τη συγκεκριμένη αντίδραση. Σε κάθε περίπτωση, με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

kozan.gr

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.