Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παραχωρεί χώρο στο Δήμο Κοζάνης για δημιουργία Δημοτικού Κτηνιατρείου

5 Ιουλίου 2022
14:44

Την παραχώρηση χρήσης τμήματος των κτηριακών εγκαταστάσεων του πρώην Κτηνιατρικού Εργαστηρίου στη Λευκόβρυση Κοζάνης, κυριότητας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο Δήμο Κοζάνης εισηγήθηκε η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια στην Οικονομική Επιτροπή της 5ης Ιουλίου 2022. Ειδικότερα, θα παραχωρηθεί χώρος με ανεξάρτητη είσοδο μαζί με τον αναγκαίο προαύλιο χώρο.

Σκοπός της χρήσης του κτιρίου είναι η λειτουργία Δημοτικού Κτηνιατρείου , όπως ορίζει ο Ν.4830/2021.Ο χώρος διαθέτει τις απαραίτητες βασικές υποδομές και πληροί τις απαιτήσεις του νόμου ώστε να στεγάσει το Δημοτικό Κτηνιατρείο.

Η Περιφερειακή Αρχή αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα της ορθολογικής διαχείρισης του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και την μεγάλη ευθύνη που έχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και πολίτες, ο καθένας στο βαθμό και με τον τρόπο που του αναλογεί. Στηρίζει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, κάθε προσπάθεια που συντονισμένα και στο πλαίσιο του νόμου, οδηγεί στην καλύτερη διαχείριση του ζητήματος.

16 σχόλια

  • Κι αφου τα τελευταια 10 χρονια χαθηκαν απειρα χρηματα και χρονος με το να προσπαθουν να φτιαξουν δημοτικο κτηνιατρειο( πχ.στο Καπνοχωρι) επιτελους θα γινει το αυτονοητο. Ελπιζω να προσληφθει και κτηνιατρος και να γινει δουλεια. Μονο με 5-8 στειρωσεις τη μερα,καθε μερα θα υπαρξει καποια βελτιωση στο θεμα των αδεσποτων.

  • Εγώ που είμαι ποδηλάτης αν μπω στην περιφέρεια λογικά θα φτιάξω ένα ποδηλατόδρομο για το κουρι

  • Ε ναι να γινει στην κοζανη να παρει μεταθεση η κυρια μην πηγαινοερχεται καθε μερα πτολεμαιδα

  • Εμ τόσα χρόνια δουλευε εκεί, αλιμονο να μη νοιαζόταν και για το τι γίνεται στο κτηνιατρείο του Δήμου που την τάϊσε τόσο καιρό

    • παντως πρεπει να το παραδεχτειτε οτι η χολη και η ειρωνεια σας χτυπησε κοκκινο.Να το κοιταξετε λιγο.Τροπους καλης συμπεριφορας να μαθετε.Σας λειπουν πολυ!!

  • Αφού θα γίνει επιτέλους το αυτονόητο δηλαδή κτηνιατρείο, ας βγει από τα κουτιά ο αγορασμενος εξοπλισμός από το 2018 των 65.000,00 και το 2028 θα προσληφθεί και κτηνίατρος.

  • Άντε τώρα να δούμε πως θα μεταφέρουν τα σκυλιά από το καταφύγιο που είναι στο Δρέπανο, στη Λευκόβρυση.

  • Αυτοί η τριανδρία εκεί στο Δήμο τόσα χρόνια κτίριο τους έλειπε?
    Λίγη ντροπή κανείς τους ?
    Και κάπως έτσι η αντιπεριφερειάρχης πάει για δήμαρχος
    Με ξένα κόλλυβα (που καλά κάνει) και την ανυπαρξία των τωρινών!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι