kozan.gr: Τρίτη 5 Ιουλίου: 150 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 39 στην Π.Ε. Καστοριάς, 42 στην Π.Ε. Φλώρινας, 38 στην Π.Ε. Γρεβενών – 25566 συνολικά στην χώρα

5 Ιουλίου 2022
15:38

 

Τρίτη 5 Ιουλίου: 150 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 39 στην Π.Ε. Καστοριάς, 42 στην Π.Ε. Φλώρινας, 38 στην Π.Ε. Γρεβενών – 25566 συνολικά στην χώρα

19 σχόλια

  • Ωραίος ο Σταν. Χαλάλι του. Μια γιαγιά πάνω κάτω, σιγά… Τα μαγαζιά να δουλέψουν τώρα και ο τουρισμός.

  • Τσουτσουριασα δεν μπορω να κοιμηθώ από τον φόβο μου. Αντε που είναι οι λοιμοξιωλογοι να αρχίσουν τις συμβουλές.

    • Πάρτε το χαμπάρι.Θα ζούμε με τον κοβιντ. Όποιος φοβάται σπίτι του ή μάσκα και στον δρόμο.Τερμα η καταπίεση! Εμβολιαστηκαμε, νοσησαμε ( ίσως ξανανοσησουμε).Τι να κάνουμε δηλαδή;

      • Μην τα λες αυτά φίλε μου θα σε χαρακτηρισουν ψεκασμενο οι γιατροι και οι δικαστες του φατσοβιβλιου… αν δεν κλεισουμε την μουσικη και τα περιπτερα τα κρουσματα δεν θα εξαφανιστουν αχαχαχαχα!

  • Και σίγουρα τα πιο πολλά κρούσματα είναι στην Κοζάνη με πανηγύρια και χθες μου θέλανε και Γιάννη Καψάλη

    • Εσυ περηφανε κομπλεξικε Σουρδε φιλε μας καλο θα ηταν να μην μιλας διοτι η περιοχη θυμαται ακομα οτι στο δευτερο κυμα μπηκαμε στο βαθυ κοκκινο εξαιτιας της Κοζανης που ειχες 50 κρουσματα και βαλε και η Εορδαια ειχε μολις 5-6 και πληρωσαμε το μαρμαρο ως Εορδαια με 6-7 μηνες καραντινα οταν εσεις θελατε να κανετε μπρε μπρε μπρε με τις Πανδωρες στους πεζοδρομους.

      Λιγο φιλοτιμο δεν βλαπτει!

      Οσο για σημερα παλι εξαιτιας σας τα κρουσματα ειναι στα υψη οταν πηγαινατε στον Σταν και τις υπολοιπες εκδηλωσεις και οχι μασκα δεν φοραγατε αλλα ουτε καν αποστασεις δεν τηρησατε.
      Σωπασε λοιπον κυρα Φροσυνη και μην μιλας…που λεει και το ρητο…γιατι αν τυχον και βγει κανενας συγκεντρωτικος πινακας παλι η Σουρδια θα ειναι πρωτη σε κρουσματα.

      • Το να μιλάς Αουτε για κόμπλεξ των Κοζανιτών απέναντι σε εσάς είναι τουλάχιστον αστείο..Είναι γνωστό ότι το κόμπλεξ του δεύτερου σας καταδιώκει σε όλη την ζωή σας….Όσο για τα επιχειρήματα σου για την πανδημία, είναι για γέλια και για κλάματα.

  • Καλά λέει ο φίλος. Η Εορδαία φταίει. Όσο για σένα Γιάννη Κ που σου φταίει ο Καψάλης δες λίγο τις συναυλίες που έγιναν εκεί . και τους χορούς των συλλόγων σας και άσε τις μπούρδες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.