Καλλιόπη Βέττα: «Να εφαρμοστεί άμεσα η οριστική απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου και το ΄΄Φ.Σ. Κοζάνη΄΄ να δικαιωθεί για ό,τι κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους»

5 Ιουλίου 2022
15:58

Η Βουλευτής  ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα με αφορμή την δικαίωση του ΄΄Φ.Σ. Κοζάνης΄΄ δήλωσε:

«Η οριστική δικαίωση της ποδοσφαιρικής ομάδας  ΄΄ Φ.Σ.Κοζάνη΄΄ από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) είναι μια ημέρα χαράς για τους αθλητές, τους προπονητές και τους διοικούντες καθώς ανταμείβονται οι κόποι και τα επιτεύγματα τους έπειτα από μια μακρά και επίμοχθη διαδικασία.

Συγχαρητήρια σε όσους είχαν την επιμονή και το πείσμα να αναζητήσουν την δικαίωση στον ανώτατο βαθμό ώστε να αρθούν οι πρωτόδικες αποφάσεις που στερούσαν από την ομάδα ό,τι κατέκτησε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Πλέον είναι καθήκον της αρμόδιας ομοσπονδίας να εφαρμόσει την απόφαση, χωρίς καθυστερήσεις και στρεβλές ερμηνείες και να προχωρήσει στην οριστικοποίηση των πινάκων, εντάσσοντας το ΄΄Φ.Σ. Κοζάνη΄΄ στην Super League 2.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα προκαλέσει βάναυσα το αίσθημα της Δικαιοσύνης και θα επιβεβαιώσει όσες και όσους θεωρούν ότι η περιοχή είναι εντελώς απαξιωμένη από τα κέντρα αποφάσεων»​

9 σχόλια

  • Μπράβο κ Βετα για την ευθυκρισία σας και σας τιμά ιδιαιτερα που ασχολείστε και παρεμβαινετε καθημερινά για όλα τα προβλήματα του νομού Κοζανης.!!!

  • Μπράβο κυρία Βέττα, πολύ σωστή η τοποθέτησή σας. Για τα αίσχη που γίνονται στο δηπεθε ξεχάσατε να τοποθετηθείτε, όμως.

  • Διάβασες την απόφαση του δικαστηρίου λέει ότι στο αίτημα της Κοζάνη για την 1 θέση δεν γίνεται αποδεκτό. Ποια απόφαση να εφαρμοστεί;

  • Οι εκλογές μπορεί να έρχονται,αλλά μην ξεχνιόμαστε
    Είδατε συνεχώς απόντες στα έργα και στην πράξη,αλλά έχετε παρουσία μόνο στα λογια

  • Ειμαστε ατυχοι εμεις οι κοζανιτες που δεν κυβερνα ο τσιπρας,ποια σουπερ λιγκ 2 απευθειας σε ομιλο του τσαμπιονς λιγκ θα επαιζε η κοζανη,με ενα νομο και ενα αρθρο!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.