Ο Αλέξης Χαρίτσης (Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, στο πάρκο του Αγ.Δημητρίου στην Κοζάνη

7 Ιουλίου 2022
10:28

 

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 9μμ σας περιμένουμε όλους στο “Άλσος” στο πάρκο του Αγ.Δημητρίου στην Κοζάνη.

Με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Χαρίτση ( Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) συζητάμε για την εκρηκτική ακρίβεια και τις επιπτώσεις της στην κοινωνία, προτείνοντας λύσεις για την οικονομική και κοινωνική ανάταξη της χώρας.

2 σχόλια

  • Ξερουμε ξερουμε,με ενα νομο και ενα αρθρο θα σκισετε τον κορονοιο και θα σταματησετε τον πολεμο στην ουκρανια!!!

  • Ευτυχώς γιατί με 2,5€ η βενζίνη (1,80€ Γερμανία) ζούμε ευχάριστα.
    Είναι και αυτή η ρήτρα αναπροσαρμογής που πήγε στις τσέπες του lobby…
    Είναι πως οι λιγνιτικές μονάδες τις Ε.Ε. άνοιξαν ξανά και εδώ χαιρόταν που έκλεισαν για πράσινα άλογα…
    Είναι που η περιοχή είχε lockdown ένα τρίμηνο επειδή είναι ανισόπεδη η πλατεία.
    Είναι που θα γινόμασταν με τα κουπόνια και Βενεζουέλα και ζούμε χειρότερα απο την Βενεζουέλα”FUEL PASS,POWER PASS”.(Δεν αναγνωρίζεται ο πρόεδρος αλλά θέλουμε το φυσικό τους αέριο)
    ΜΑΛΛΟΝ ΞΈΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΚΟΖΆΝΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΎΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΥΡΗ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.